442a 發表於 2023-3-7 17:31:16

優雅人妻 12

上回(優雅人妻11)曾講到,優雅人妻被老公突襲玩朦眼插,今次輪到我了。話說大奶老婆仔同阿敏個姊妹,星期六一早就去澳門玩要晚上才回,甘我就碰運氣約優雅人妻,點知竟然有空,即快快趣book房。
到星期六我食完午飯就攞房先,set好個架部等優雅,佢3點幾就到,重買了一點零食真貼心。當然首先大家沖涼,互相搓揉一番洗乾淨條九和個西,我已經忍不住坐在浴缸抬頭奶優雅個西,低炒看著佢企係到呻吟又腳震,好鬼正。上到床又攬下摷下錫下,條九慶合合硬晒,優雅人妻好溫柔甘用手䅇,套弄一輪後就用口含,啜到雪雪聲。甘我都唔蝕底側身攬佢個pat pat埋身來個69互奶,奶奶啜啜一輪,大家都扯晒蝦休息下,優雅話有nuts食,又開左支咖啡飮,你餵下我我又餵下佢,好似真正夫妻甘好sweet。食到甘上下:

我:優雅,我戴左樣野來,比你放鬆休息下的。(取了個eyes mask出來)
優雅:依,你好曳吖,知你想點喇,親我夫緊mask時就搞我!
我:係呀,好想甘樣插你!
優雅:依,你哋男人個個都係甘曳,你另轉面。

當我隔一陣另番轉時,優雅已經戴好eyes mask瞓左係到,吊吖,當時佢身上只有條性感底褲仔,視覺效果好正,我爬上去慢慢由頸開始錫,一路錫一路講:平時在街市見優雅太太已經好索,今次有機會親你裸睡,可以靜雞雞錫你對波了。優雅會比反應,扮眼瞓說:老公我好攰了,不要搞我喇,我會濕晒㗎。真的好L正,我啜完對波錫完個小肚腩,再除底褲奶西,優雅已經不停扭動身體呻吟,奶奶下我把支咖啡倒落個西,再啜落去,西水加咖啡真的好好飲。這一下優雅叫了出來,大叫:老公你好曳吖,倒什麼下來,幫我奶番乾淨佢。

我不停奶又啜,飲完西水咖啡後就用手分開佢兩腳,要佢學上次M字腳比老公吊一樣甘比我插。
我插緊時說:優雅太太,你個咖啡西好好插吖。你老公無講錯。
優雅:咩吖,你不是我老公咩? 你係邊個,唔比你插吖,唔比你插吖,我淨係比老公插的。吖 吖 吖 唔比你插吖!

第一次同優雅玩矇眼插真的好high,我問佢感覺如何,佢話甘樣玩好刺激又好驚,只敢同老公和我甘樣玩,因為在床上只會相信我們兩人。

我:如果我們先認識,甘可能你會做左我老婆!
優雅竟然回答:如果甘樣,情況可能會調番轉,晚上同你這個老公做完愛,明天就到老公情人再做愛了。
我:吓,你尋晚剛剛同老公做完愛咩!甘現在又做,你一定好爽喇。
優雅耶一聲攬過來:耶,甘你做唔做吖!

Polam430 發表於 2023-3-7 19:30:42

多謝分享~~~~
Thanks

Seriousforfun 發表於 2023-3-7 20:45:21

睇到硬哂

johnnygg886 發表於 2023-3-9 23:47:58

exciting thanks for sharing

一代新人 發表於 2023-3-12 16:57:31

優雅人妻正⋯⋯師兄啲文字仲正

peterbearsex 發表於 2023-3-12 17:04:24

多謝元老長文!可以再口語化D 仲正!LIKE!

SP69er 發表於 2023-3-12 18:27:15

耶,你問我做唔做吖,做到精盡乜要做。

HappyApex 發表於 2023-3-12 23:19:51

師兄,好L正!!!!

442a 發表於 2023-3-13 16:24:19

Seriousforfun 發表於 2023-3-7 20:45
睇到硬哂

硬哂!! 甘快快去插老婆喇

442a 發表於 2023-3-13 16:25:46

一代新人 發表於 2023-3-12 16:57
優雅人妻正⋯⋯師兄啲文字仲正

我好努力把當日的情況寫番出來, 好L 難寫 {:mad:}

442a 發表於 2023-3-13 16:26:55

peterbearsex 發表於 2023-3-12 17:04
多謝元老長文!可以再口語化D 仲正!LIKE!

下次再努力改善下 {:sweat:}

442a 發表於 2023-3-13 16:28:01

HappyApex 發表於 2023-3-12 23:19
師兄,好L正!!!!

thank you {:applause:}

一代新人 發表於 2023-3-13 17:00:08

442a 發表於 2023-3-13 16:25
我好努力把當日的情況寫番出來, 好L 難寫
睇得出啦,將心比己,我都冇咁好心機,師兄值得讚{:verygood:}Btw,西水咖啡唔知係咩味{:titter:}

442a 發表於 2023-3-13 17:08:01

一代新人 發表於 2023-3-13 17:00
睇得出啦,將心比己,我都冇咁好心機,師兄值得讚Btw,西水咖啡唔知係咩味
...

西水咖啡之外, 都試過西水啤酒, 西水可樂, 幾好飲ching都試下{:lol:}

442a 發表於 2023-3-13 17:09:55

SP69er 發表於 2023-3-12 18:27
耶,你問我做唔做吖,做到精盡乜要做。

優雅叫我插, 一定插盡佢 {:victory:}

一代新人 發表於 2023-3-13 17:27:52

442a 發表於 2023-3-13 17:08
西水咖啡之外, 都試過西水啤酒, 西水可樂, 幾好飲ching都試下

西水依家嘢,個個人都唔同味,唔知你嘅優雅人妻味道係咪特別好{:titter:}

442a 發表於 2023-3-20 17:36:26

一代新人 發表於 2023-3-13 17:27
西水依家嘢,個個人都唔同味,唔知你嘅優雅人妻味道係咪特別好

優雅人妻同大奶老婆仔 一樣多西水, 兩個都好好味. 我通常都奶到西水長流, 甘就可以好爽一野順滑插入去

一代新人 發表於 2023-3-20 23:01:41

442a 發表於 2023-3-20 17:36
優雅人妻同大奶老婆仔 一樣多西水, 兩個都好好味. 我通常都奶到西水長流, 甘就可以好爽一野順滑插入去 ...

有好昧嘅西水⋯⋯上品呀

kristannaalex 發表於 2023-3-20 23:10:34

d相彩色仲好

442a 發表於 2023-3-21 16:00:45

kristannaalex 發表於 2023-3-20 23:10
d相彩色仲好

因為要保護優雅人妻, 免得日後無得插 {:lol:} 請見諒

克里斯 發表於 2023-3-22 07:49:57

睇字一樣咁正喎

kelvin999 發表於 2023-3-23 17:10:09

如果對手肯投入, 其實幪眼突入係好好玩, 好有幻想空間
不過重點係第1句

442a 發表於 2023-3-24 11:00:02

kelvin999 發表於 2023-3-23 17:10
如果對手肯投入, 其實幪眼突入係好好玩, 好有幻想空間
不過重點係第1句

我同大奶都鍾意玩幪眼的, 我被幪眼時都幻想被其他女人騎著
頁: [1]
查看完整版本: 優雅人妻 12