史高拉李 發表於 2023-3-12 09:49:44

愛煲老藕 發表於 2023-3-11 22:00
史高拉李大哥梗係唔算快啦!因為有好多濕鳩連埋前奏,都唔會超過15分鐘

咁就要睇同乜嘢女人上床嘅,如果去D得30分鐘時間嘅鳳樓,除咗除衫衭同事前事後冲涼時間,真係剩得15分鐘畀你屌嘅咋{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:53:49

史高拉李 發表於 2023-3-12 09:49
咁就要睇同乜嘢女人上床嘅,如果去D得30分鐘時間嘅鳳樓,除咗除衫衭同事前事後冲涼時間,真係剩得15分鐘 ...

所以我而家選擇去呢d鳳樓或者上樓骨,會揀d相熟嘅鳳姐,起碼嘅服務一定唔會甩甩漏漏,同埋偷工減料,最唔鍾意d女求求其其,趕時間

史高拉李 發表於 2023-3-13 13:00:38

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:53
所以我而家選擇去呢d鳳樓或者上樓骨,會揀d相熟嘅鳳姐,起碼嘅服務一定唔會甩甩漏漏,同埋偷工減料,最唔鍾意 ...

係呀,我以前去鳳樓大多數都加鈡㗎,就係嫌玩得趕喉趕命,玩得唔痛快{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:32:52

史高拉李 發表於 2023-3-13 13:00
係呀,我以前去鳳樓大多數都加鈡㗎,就係嫌玩得趕喉趕命,玩得唔痛快
...

我都係㗎!以前喺尖沙咀加連威老道幫襯玲瓏時,我起碼加鐘至少一次,如果佢多客,我先唔再加落去

史高拉李 發表於 2023-3-14 09:58:53

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:32
我都係㗎!以前喺尖沙咀加連威老道幫襯玲瓏時,我起碼加鐘至少一次,如果佢多客,我先唔再加落去 ...

以前我去佩儀姐個竇度,少則三粒鈡,多則包佢全日添{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:32:23

史高拉李 發表於 2023-3-14 09:58
以前我去佩儀姐個竇度,少則三粒鈡,多則包佢全日添

史高拉利李大哥佩儀姐d相以前有冇分享過㗎?我印像中好似有,不過好似唔係好多

史高拉李 發表於 2023-3-14 22:52:12

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:32
史高拉利李大哥佩儀姐d相以前有冇分享過㗎?我印像中好似有,不過好似唔係好多 ...

以前都帖過三幾次佢嘅圖片{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 23:37:08

史高拉李 發表於 2023-3-14 22:52
以前都帖過三幾次佢嘅圖片

佩儀姐退休之後,史高拉李大哥有冇搵佢聚下舊㗎?

史高拉李 發表於 2023-3-15 10:56:16

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 23:37
佩儀姐退休之後,史高拉李大哥有冇搵佢聚下舊㗎?

以前就有,旦自從佢結婚後就冇約佢囉,冇謂騷擾人啦{:tongue:}

gasgaschoi 發表於 2023-3-16 00:01:24

thank you for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:05:56

史高拉李 發表於 2023-3-15 10:56
以前就有,旦自從佢結婚後就冇約佢囉,冇謂騷擾人啦

佩儀姐屬唔屬於早退休呀?佢幾多歲結婚

史高拉李 發表於 2023-3-20 12:18:35

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:05
佩儀姐屬唔屬於早退休呀?佢幾多歲結婚

其實佢做鳳姐時間都唔係好耐咋,大約兩年到就冇做,轉行做保安,佢結婚時應該係50頭咁上下{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:44:45

史高拉李 發表於 2023-3-20 12:18
其實佢做鳳姐時間都唔係好耐咋,大約兩年到就冇做,轉行做保安,佢結婚時應該係50頭咁上下
...

如果咁講,佢應該以前都結過分,唔係第一次結婚,有陣時見到d囡囡唔做,上岸從良,其實都幾凳佢哋開心㗎

史高拉李 發表於 2023-3-20 20:39:48

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:44
如果咁講,佢應該以前都結過分,唔係第一次結婚,有陣時見到d囡囡唔做,上岸從良,其實都幾凳佢哋開心㗎 ...

呢啲嘢我又冇問佢喎{:tongue:}

Lumww28 發表於 2023-3-21 11:47:06

thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:33:03

史高拉李 發表於 2023-3-20 20:39
呢啲嘢我又冇問佢喎

希望佢有啦!如果唔係咁咪即係佢冇仔女,咁好料,嘥晒啦

史高拉李 發表於 2023-3-21 22:20:25

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:33
希望佢有啦!如果唔係咁咪即係佢冇仔女,咁好料,嘥晒啦

尼D嘢唔好意思問人嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:18:12

史高拉李 發表於 2023-3-21 22:20
尼D嘢唔好意思問人嘅

咁又係,有人話最好唔好問朋友,結咗婚未呀?幾多歲呀?做咩職業,同埋而家多咗一樣嘢,乜嘢政見

史高拉李 發表於 2023-3-22 22:55:22

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:18
咁又係,有人話最好唔好問朋友,結咗婚未呀?幾多歲呀?做咩職業,同埋而家多咗一樣嘢,乜嘢政見 ...

係囉,由其係出嚟撈嘅女人嘅家事添,佢自己唔講真係唔好問,好似我尼種對女人好易心軟嘅人,真係大忌嚟㗎{:sweat:}

abcd1208 發表於 2023-4-3 12:17:35

thanks for sharing

wayne0705 發表於 2023-4-14 16:42:42

美巨乳配穴穴

simonfan 發表於 2023-12-27 12:39:54

pretty good

ysy226 發表於 2023-12-29 03:01:04

Wowwowwow{:loveeyes:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 5年前在SSP更新楼LILY姐介绍個广西雞頭大奶多水多汁姣西我屌