pk00146 發表於 2023-3-11 13:54:09

Thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-11 21:38:23

史高拉李 發表於 2023-3-11 11:41
咁真係有呢種人呀

唔止有,為數不少,而家都死心不息,仍然想捲土重來,好彩呢班廢物聚集唔起嚟咋

史高拉李 發表於 2023-3-12 10:18:43

愛煲老藕 發表於 2023-3-11 21:38
唔止有,為數不少,而家都死心不息,仍然想捲土重來,好彩呢班廢物聚集唔起嚟咋 ...

我睇明年香港就會有戲睇添{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:41:56

史高拉李 發表於 2023-3-12 10:18
我睇明年香港就會有戲睇添

我記得,史高拉李大哥因為明年台灣大選選總統,咁到時嗰班台灣有又會出動人血饅頭,利用嗰班死蠢搞屎棍

史高拉李 發表於 2023-3-13 13:27:42

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:41
我記得,史高拉李大哥因為明年台灣大選選總統,咁到時嗰班台灣有又會出動人血饅頭,利用嗰班死蠢搞屎棍 ...

E家香港果班死仆街已經蠢蠢欲動啦,你唔見民主派立法局議員狄志遠開始係度做嘢咩,叫政府唔好再告2019年被拉嘅黑暴人物,以和為貴喎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:24:16

史高拉李 發表於 2023-3-13 13:27
E家香港果班死仆街已經蠢蠢欲動啦,你唔見民主派立法局議員狄志遠開始係度做嘢咩,叫政府唔好再告2019年 ...

呢隻咁嘅多事食屎狗,如果佢老婆比人強姦輪姦,又佢會唔會叫律政司撤銷控訴呀?{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-14 10:14:51

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:24
呢隻咁嘅多事食屎狗,如果佢老婆比人強姦輪姦,又佢會唔會叫律政司撤銷控訴呀? ...

唏⋯⋯你咪話,可能佢都係果D綠奴咁,喜歡自己個老婆俾人屌呢,藕兄{:lol:}

pauwaikeung 發表於 2023-3-14 18:18:40

Very good Thank you for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:26:08

史高拉李 發表於 2023-3-14 10:14
唏⋯⋯你咪話,可能佢都係果D綠奴咁,喜歡自己個老婆俾人屌呢,藕兄
...

呢條契弟成日喺度扮善良,扮理性民主派我都好睇唔順眼佢,而家仲講話要放生班畜生,咪係又係想嗰班畜牲嘅支持者,繼續支持佢下屆再參選

史高拉李 發表於 2023-3-14 23:04:19

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:26
呢條契弟成日喺度扮善良,扮理性民主派我都好睇唔順眼佢,而家仲講話要放生班畜生,咪係又係想嗰班畜牲嘅支 ...

最好佢醒醒定定做人,如果有痛腳俾國安處D人揸住,咪又拉埋佢入監倉囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 23:32:22

史高拉李 發表於 2023-3-14 23:04
最好佢醒醒定定做人,如果有痛腳俾國安處D人揸住,咪又拉埋佢入監倉囉
...

咁呢個應該唔會喇!呢條友成日扮反對偏激派民主黨嘅,佢都係咪埋喺後面吠,唔敢出去遊行嗰種人

史高拉李 發表於 2023-3-15 11:02:21

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 23:32
咁呢個應該唔會喇!呢條友成日扮反對偏激派民主黨嘅,佢都係咪埋喺後面吠,唔敢出去遊行嗰種人 ...

佢話佢係中間民主派吖嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:12:34

史高拉李 發表於 2023-3-15 11:02
佢話佢係中間民主派吖嘛

中間分界就心理變態,中間民主派,成班含家產死哂{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-20 11:46:01

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:12
中間分界就心理變態,中間民主派,成班含家產死哂

中間派都有分偏左定偏右家嘛,條卵樣都多舊魚嘅{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:53:15

史高拉李 發表於 2023-3-20 11:46
中間派都有分偏左定偏右家嘛,條卵樣都多舊魚嘅

呢個含家產狄志遠,即將會提出個方案,要廢除蒙面法

史高拉李 發表於 2023-3-20 20:30:42

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:53
呢個含家產狄志遠,即將會提出個方案,要廢除蒙面法

廢唔廢除都冇所謂啦, 依家個個都帶慣口罩出街{:lol:}

Lumww28 發表於 2023-3-21 11:51:12

thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:39:39

史高拉李 發表於 2023-3-20 20:30
廢唔廢除都冇所謂啦, 依家個個都帶慣口罩出街

呢個我就唔認同呀!因為佢哋應該就係想搞大鑊嘢,又可以戴住口罩遮住,以免比人告多一條罪呀嘛

史高拉李 發表於 2023-3-21 22:08:58

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:39
呢個我就唔認同呀!因為佢哋應該就係想搞大鑊嘢,又可以戴住口罩遮住,以免比人告多一條罪呀嘛 ...

有冇法例佢哋都当政府係臭四嘅啦{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:24:12

史高拉李 發表於 2023-3-21 22:08
有冇法例佢哋都当政府係臭四嘅啦

又可以咁講,因為佢哋有班同顏色嘅法官撑

史高拉李 發表於 2023-3-22 22:38:19

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:24
又可以咁講,因為佢哋有班同顏色嘅法官撑

一句講晒,尼D嘢都係共產黨種落嘅禍根,自作自受,收番個香港咪收番囉,旦又要認屎忽靚,搞個四不象港人治港,搞出個大頭佛出嚟{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-23 17:35:38

史高拉李 發表於 2023-3-22 22:38
一句講晒,尼D嘢都係共產黨種落嘅禍根,自作自受,收番個香港咪收番囉,旦又要認屎忽靚,搞個四不象港人 ...

咪就係,當初決定錯,咁咪認衰,即刻修改,唔好再比港人治港,但係又要面繼續堅持落去,唔係累街坊囉!

史高拉李 發表於 2023-3-23 21:44:07

愛煲老藕 發表於 2023-3-23 17:35
咪就係,當初決定錯,咁咪認衰,即刻修改,唔好再比港人治港,但係又要面繼續堅持落去,唔係累街坊囉! ...

所以反對派E家咪賊佬試沙煲,蠢蠢欲動囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-24 18:02:53

史高拉李 發表於 2023-3-23 21:44
所以反對派E家咪賊佬試沙煲,蠢蠢欲動囉

係就快d啦!我好想睇戲呀!睇下而家警隊同幾年前相比,係咪堅強咗,冇咁懦弱

史高拉李 發表於 2023-3-24 21:50:51

愛煲老藕 發表於 2023-3-24 18:02
係就快d啦!我好想睇戲呀!睇下而家警隊同幾年前相比,係咪堅強咗,冇咁懦弱 ...

我都想睇呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-25 17:50:56

史高拉李 發表於 2023-3-24 21:50
我都想睇呀

我估計就一定冇以前咁懦弱但係亦都唔夠膽用輕量暴力對付班畜牲,因為佢哋最怕d輿論,我就話佢哋根本就冇鳩用

史高拉李 發表於 2023-3-25 20:22:15

愛煲老藕 發表於 2023-3-25 17:50
我估計就一定冇以前咁懦弱但係亦都唔夠膽用輕量暴力對付班畜牲,因為佢哋最怕d輿論,我就話佢哋根本就冇鳩 ...

最叻咪噴胡椒噴霧{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-26 19:11:53

史高拉李 發表於 2023-3-25 20:22
最叻咪噴胡椒噴霧

咪就係,仲要,比人話佢哋濫用暴力,根本有常識嘅人都知道完全冇殺傷力,頂籠45分鐘睇野唔清楚咋嘛

史高拉李 發表於 2023-3-26 21:21:28

愛煲老藕 發表於 2023-3-26 19:11
咪就係,仲要,比人話佢哋濫用暴力,根本有常識嘅人都知道完全冇殺傷力,頂籠45分鐘睇野唔清楚咋嘛 ...

[*]尼D咪就係奴性囉,係要畀鬼佬屌尼班仆街先開心嘅{:sweat:}

pauwaikeung 發表於 2023-3-27 12:33:29

Thanks for sharing
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 2021年疫情前係SSP食既最後生抽阿梅