甜包包 發表於 2021-8-3 06:23:44

有無人鍾意去DISCO或BAR

我以前唔去DISCO.原因就無謂講啦.因為唔係重點.
最近第一次去.星期日晚去左灣仔某disco BAR(我唔知寫唔寫得名.驚比版主懷疑我賣廣告).wa.勁呀.超多燕瘦環肥既工人姐姐.少男人.我拎住杯酒行過圈.有靜靜地坐係度既靚女.有超HOT超癲既女.著到露半球既有.著到好正經但對野太大逼爆衫又有.最頂癮就係有女撩自己.然後見到佢一檯四人.一齊吹下水同跳下辣身舞.四個都係廿幾三十歲.上圍突突.有兩條女仲露半球.玩左一陣.佢地話杯野飲完.問我請佢地飲得唔得.OK啦.四杯都係四舊水.有四條女同自己玩成粒鍾.又有得互摸.爽死.怪不得咁多人去BAR.去灣仔都咁癲.我估鬼域蘭桂芳就仲誇.可能多鬼妹添.不過呢D野.久唔久一次就好.個個星期去.銀包頂唔順.
同埋最緊要夠活力.狂跳舞.D女先覺好玩.或者派錢或閣下係靚仔啦.{:lol:}{:lol:}.我見有D鬼佬攬住一件狂嘴.

sokokyan 發表於 2021-8-3 15:44:19

thank for your sharing

s030184 發表於 2021-8-3 20:04:24

好想知係邊間WO.去潮聖下

lovekathy 發表於 2021-8-3 22:50:18

鬼妹仲玩得癲,仲好玩

文心雕龙 發表於 2021-8-4 00:24:05

暢談性廣場,歡迎真心分享!有圖有真相,下次記得影幾張靚相唷。

甜包包 發表於 2021-8-6 06:34:39

推上泥先

甜包包 發表於 2021-8-7 05:40:22

今晚再去過

kwh128 發表於 2021-9-16 16:39:30

我星期四去, 無人{:mad:}
星期幾去好D?

sokokyan 發表於 2021-9-17 10:37:01

very goodtopic

wolfdog999 發表於 2021-9-17 13:50:14

...C hing PM 大約地點, Many Thx!

wolfdog999 發表於 2021-9-17 13:51:51

Thanks for sharing

甜包包 發表於 2021-9-19 07:04:09

kwh128 發表於 2021-9-16 16:39
我星期四去, 無人
星期幾去好D?

星期六日去.
星期六大約五點左右開始多人聚架
星期日就三點左右啦.

甜包包 發表於 2021-9-19 07:07:16

wolfdog999 發表於 2021-9-17 13:50
...C hing PM 大約地點, Many Thx!

盧押道同謝斐道交界.有幾間架.好大個招牌.
有D係地下既.有D地面.我係呢個POST講緊個間係地面.出面好多人企係度.音響好勁.星期六夜晚有LIVE架

wolfdog999 發表於 2021-9-19 12:49:53

甜包包 發表於 2021-9-19 07:07
盧押道同謝斐道交界.有幾間架.好大個招牌.
有D係地下既.有D地面.我係呢個POST講緊個間係地面.出面好多人 ...

...Many Thx! C Hing!

kwh128 發表於 2021-9-20 13:01:46

甜包包 發表於 2021-9-19 07:04
星期六日去.
星期六大約五點左右開始多人聚架
星期日就三點左右啦.

疫情都一樣?

甜包包 發表於 2021-9-21 21:42:17

kwh128 發表於 2021-9-20 13:01
疫情都一樣?

係架.好旺架

甜包包 發表於 2021-10-16 13:40:53

有無人有去

kwh128 發表於 2021-11-19 13:29:53

有Live 好正, 幾時去? 邊間好?
頁: [1]
查看完整版本: 有無人鍾意去DISCO或BAR