heiyoho 發表於 2023-2-3 14:53:21

有禮貌男與成熟夫婦有個約會

小弟28歲想識下熟女傾下計一齊玩。
最中意奶鮑魚,有興趣既熟女or夫妻可以一齊交流下,試下我既口功。

之前有試過同一對夫妻3p,果對夫婦仲勁好人,又教我點玩,有咩3p必玩招式,有d想再搵返佢地。

唔知有無其他夫妻or熟女又想一齊傾下計交流下呢?

bentang30 發表於 2023-2-7 09:40:47

其實不停標鎊自己既"能力" , 係唔會搵到你想要既對像架
除非你想援交搵錢啦

粉紅的 發表於 2023-2-7 10:33:08

現場你就軟~~

powerman3099 發表於 2023-3-7 04:53:51

十個呢啲帖,十一個都食白果...一係就變自閉帖
一開口就想食免費午餐?? 速食要比錢架...{:titter:}

jimmychai 發表於 2023-3-7 05:05:48

powerman3099 發表於 2023-3-7 04:53
十個呢啲帖,十一個都食白果...一係就變自閉帖
一開口就想食免費午餐?? 速食要比錢架... ...

呢條友都叫好啲,肯寫多幾句。 有好多on9 仔求其寫句「男28歲,想搵兩公婆3P…….」就以為有免費餐食{:lol:}{:lol:}

kelctw72 發表於 2023-5-8 02:50:38

tonywong3932 發表於 2023-5-8 09:13:11

有啲仲仆*一開口就話想*人老婆

heiyoho 發表於 2023-7-6 18:40:38

聽日放假,上黎r水吹,有無人聽日得閒傾下電話

heiyoho 發表於 2023-8-5 09:03:21

放假好無聊,有無人得閒吹下水呀?

vinsing 發表於 2023-8-10 11:41:03

所以bra嘅出現真係功不可沒
各式各樣嘅胸圍可以令所有嘅女性凸顯唔同嘅感覺
從而滿足所有雄性嘅視覺神經
我有時對住塊鏡覺得唔夠堅挺
但係個衰佬就愛不釋手,愛不釋口
你地男人唔係個個都鍾意大,堅,挺,細粒,粉紅嘅咩?
我呢D就嚟更年期嘞,乳曇又大
又點會有多男人鍾意摸,揸,啜,瀨吖!{:sad:}
如果換轉係你,你話有好多嘢玩,你又會點玩呢?{:wondering:}

StephenCow 發表於 2023-8-10 13:29:54

其實大有大玩,細有細玩,特別係有返咁上下年紀例如中女熟女,太大嘅話都會下垂,反正細些小仲會保持堅挺,所以咸魚白菜各有所好。另外有人鍾意乳頭大,有人鍾意乳暈大,有人鍾意黑Lin,各適其適,總有佢嘅市場,唔需要介懷。
頁: [1]
查看完整版本: 有禮貌男與成熟夫婦有個約會