Susen 發表於 2023-5-12 11:16:37

胡裡胡涂 發表於 2023-2-13 16:01
我都想老婆收老友錢比佢屌,試下做g比男人屌,新刺激又有$落袋

可試下搵我

Giip1983 發表於 2023-5-13 19:47:52

長食長有 開心

sexboy2002 發表於 2023-6-5 08:18:06

原來呀姨五十二歲,原來五十二歲都咁喜歡做愛,次次打真軍,中出爽透

元朗71 發表於 2023-6-5 10:05:20

sexboy2002 發表於 2023-6-5 08:18
原來呀姨五十二歲,原來五十二歲都咁喜歡做愛,次次打真軍,中出爽透

呢 D 先好玩, 番唔到轉頭.....

sexboy2002 發表於 2023-6-5 10:51:37

元朗71 發表於 2023-6-5 10:05
呢 D 先好玩, 番唔到轉頭.....

講得啱吓吓肉慱,真槍實彈

Greatblack 發表於 2023-6-5 11:44:24

….. 你應該幫阿姨搵啲外快!

jimmychai 發表於 2023-6-5 13:42:37

sexboy2002 發表於 2023-6-5 08:18

五十幾歲仲係虎狼年華!呢啲女性需求大,而且扑嘢經驗豐富,咩招式都識做!只要你攪起佢舖癮,可以晚晚要擒住你唔放呀!

sexboy2002 發表於 2023-6-5 21:13:06

Greatblack 發表於 2023-6-5 11:44
….. 你應該幫阿姨搵啲外快!

試咗啦租酒店,同戰友同事,每人幾舊,玩4p,不過呀姨話三個,頂唔順,下次最多三p喎{:lol:}{:lol:}{:titter:}

元朗71 發表於 2023-6-5 22:20:55

sexboy2002 發表於 2023-6-5 21:13
試咗啦租酒店,同戰友同事,每人幾舊,玩4p,不過呀姨話三個,頂唔順,下次最多三p喎{:titter: ...

你呀姨真識嘆....{:verygood:}

jfa67 發表於 2023-6-6 09:38:30

試咗啦租酒店,同戰友同事,每人幾舊,玩4p,不過呀姨話三個,頂唔順,下次最多三p喎{:titter: ...

我點可以幫阿姨搵啲外快?

fatlo 發表於 2023-6-19 13:59:45

仲有冇下文,增值咗未

fatlo 發表於 2023-8-19 15:12:28

等師兄update

StephenCow 發表於 2023-8-19 15:47:19

嘩,師兄呢啲真係可遇不可求,幸福

sexboy2002 發表於 2023-8-27 14:25:46

其實我都想update一下,但發覺呢度有啲 師兄極不喜歡或厭戶,臭駡本人,講騸話,所以我再不update了,

粗碌小叮噹 發表於 2023-8-27 14:53:42

呢個世界一定會人口臭既人,你理唔到咁多架,既然控制唔到佢把口,咪控制自己心情算啦~~~~佢地唔會因為你心情唔好而停止~~~

fatlo 發表於 2023-8-27 15:13:45

sexboy2002 發表於 2023-8-27 14:25
其實我都想update一下,但發覺呢度有啲 師兄極不喜歡或厭戶,臭駡本人,講騸話,所以我再不update了, ...

吃不到的閪是臭的,使鳩理佢哋

羅家英 發表於 2023-8-27 15:23:02

好正,有沒有舊相好的相比大家睇下?好想睇下你舊相好對波有幾大?隻鮑有幾肥?

newnewgunbird21 發表於 2023-8-27 16:01:41

sexboy2002 發表於 2023-8-27 14:25
其實我都想update一下,但發覺呢度有啲 師兄極不喜歡或厭戶,臭駡本人,講騸話,所以我再不update了, ...

師兄無品的人多的是不要和他們計較,我有睇開你報告好想繼續追落去,如果有新發展,請你繼續和大家分享支持你

羅漢3 發表於 2023-9-14 12:31:13

可以介紹下嗎? 我都鍾意熟女

dust456 發表於 2023-9-14 15:46:18

mmmf? 估唔到你阿姨咁大食

daball 發表於 2023-10-13 01:28:11

唔算… 我屌埋我果件兩個女,唔係我 d 精生既,我果件話無血緣關係…… 不過我地搬離左城市去一個十里都見唔到人既地方住。無網既…

fatlo 發表於 2023-10-13 11:22:28

仲等緊樓主update

seiko 發表於 2023-10-13 12:43:49

daball 發表於 2023-10-13 01:28
唔算… 我屌埋我果件兩個女,唔係我 d 精生既,我果件話無血緣關係…… 不過我地搬離左城市去一個十里都見 ...

是嗎 ? 願聞其詳

Kaka3221 發表於 2023-10-13 12:51:15

daball 發表於 2023-10-13 01:28
唔算… 我屌埋我果件兩個女,唔係我 d 精生既,我果件話無血緣關係…… 不過我地搬離左城市去一個十里都見 ...

師兄,好耐冇見你出post 你同淫妻東北婆最近點呀?
兩件女?連細女都屌埋?

Cken6574 發表於 2023-10-13 12:52:55

如果係我,我會繼續

daball 發表於 2023-10-14 01:11:06

Kaka3221 發表於 2023-10-13 12:51
師兄,好耐冇見你出post 你同淫妻東北婆最近點呀?
兩件女?連細女都屌埋? ...

嘩… 多謝重記得我地.都十多年前了, 東北婆地早已返番大陸,無聯絡幾年,雞窩無做,淫妻同我都老啦, 後來我地搬左去山卡拉玩離網生活已有七八年, 所謂正常人睇我地係好變態, 所以決定遠離正常人生活圈。我同淫妻,兩個女同佢地老公都一齊,重養左二十幾隻貓貓狗狗。 呢幾日出左城住,因為大女跌倒斷骨去左醫院。

我地 d 唔係人既生活我地都好亨受,我同淫妻已經有三年幾無出過城… 原來周圍打仗… 淫妻話唔好睇啦,唔關我地事。大女最終都係揀番佢之前果個基佬,搞到我地幾個男都變左 bi .... 我地好忙,因為要種菜打臘捉魚,六條友好合作,休息時會屌到亂晒坑。我地都變左黑既肌肉人,三個女人大波大籮手瓜起展..... 我地幾個真係幾乎有雜種咁利害,可以扛成百斤行十幾里山路。

Kaka3221 發表於 2023-10-14 09:14:20

daball 發表於 2023-10-14 01:11
嘩… 多謝重記得我地.都十多年前了, 東北婆地早已返番大陸,無聯絡幾年,雞窩無做,淫妻同我都老啦,...

勁!你哋真係做到與世無爭 自給自足既生活 但就再睇唔到你哋嘅大戰相片 但都福你哋生活愉快{:lol:}

daball 發表於 2023-10-14 23:57:35

謝謝,阿女唔知幾時可以出院了,手術成功隻腳多左鋼片鏍絲,醫生話要等傷口復原至可以出院.....
我地幾年已經習慣左無網生活,不問世事,收音機都唔聽,但阿女佢地三幾個月會入城買 d 藥,生活必須品…

我問淫妻要不要去揾雞鴨妖玩,佢話唔玩啦,要玩你自已去啦… 我攬住佢話,我都唔去…

sexboy2002 發表於 2023-10-29 13:34:18

其實我無更新不過都經常有睇其他故事,比我覺得其中有啲故事情節,真係抄習日本啲AV故事咁,點解我講老係發生嘅事,又會比人話幻想作大,唉 所以真係無嘢講{:sweat:}{:sweat:}{:sweat:}

jimmychai 發表於 2023-10-30 16:10:00

sexboy2002 發表於 2023-10-29 13:34
其實我無更新不過都經常有睇其他故事,比我覺得其中有啲故事情節,真係抄習日本啲AV故事咁,點解我講老係發 ...

因為啲On9 仔,青頭仔,自己食唔到女,就以為全世界都好似佢咁,所以人哋食到女就話人老作……
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: 同呀姨攪過一次,如果繼續再攪,算唔算亂倫