Dcup_ching 發表於 2022-12-9 02:54:32

晴晴又返嚟分享~ 嘻嘻

冇on一排 轉咗去玩twitter
不過twitter 打文好煩 最後都返嚟呢度出Po先
你哋可以add我 twitter @Dcup_ching
———
(開始)

話說之前約咗一個網友出嚟行下街食下野(之前有見過)
咁我個日貪玩出去前放咗粒震蛋係under到玩
放左入去一路行佢就係咁磨⋯⋯所以行得好慢
之後上到巴士坐係後面
見冇人就開嚟玩下
架車係咁郁 我下面又係咁震
feel到好舒服 開始有d濕
我就較快啲 之後愈黎愈多水愈黎愈濕
出面條打底褲都濕咗dd ⋯
突然有個男人坐係我後面 我就拎個手袋遮住 之後熄左佢。勁驚比人見到囉
/
冇耐就落車~食食下飯我就同佢講帶咗粒震蛋係身
佢問我可唔可以要個remote
咁我比咗佢一直食飯都相安無事
之後埋單出去個陣 佢突然開⋯⋯
我啤住佢我一路震一路行 差啲扑親
個一下我嬲嬲地 佢一野開到差唔多最大
跟住我拎個remote 唔再比佢玩⋯
佢好誠懇咁say sorry
/
之後佢都有氹番補償番我嘅
咁我哋去買衫 佢幫我比錢 我順手買多咗條under
之後我去廁所換咗佢
然後用個紙袋 裝住條濕咗嘅under同粒蛋蛋送咗比佢。跟住大家各自就返屋企
佢夜晚拎咗我條under包住嚟打j,佢話好正,射咗勁多。
-
咁多位師兄有冇試過拎另一半嘅under 嚟玩? 個感覺係點?

wls901 發表於 2022-12-9 09:30:03

有呀,人地另一半嘅under都玩過,我鍾意玩人地另一半嘅底底多d,因為幾乎無機會搞到佢,諗下對方之後會着返呢條痴過你d精嘅under,好似用另一種方式佔有左佢{:loveeyes:}感覺好刺激{:lol:}

442a 發表於 2022-12-9 11:42:36

曾經成日玩女友條under (現在成了老婆), 卜野前, 要佢對住我慢慢除衫及自摸, 我就用他under打J, J一輪才抽插佢, 好爽

peterbearsex 發表於 2022-12-14 07:34:55

尻痕會拎老婆under 黎玩,拎住幻想一堆明知老婆未必肯做既情節黍J , 包括係街玩,係人面前玩震蛋

Dcup_ching 發表於 2022-12-22 00:42:01

wls901 發表於 2022-12-9 09:30
有呀,人地另一半嘅under都玩過,我鍾意玩人地另一半嘅底底多d,因為幾乎無機會搞到佢,諗下對方之後會着返 ...

I see ….

TOM_BARKER 發表於 2023-1-3 12:26:32

WELLCOME BACK{:clap:}

peterpeterpet1 發表於 2023-1-3 12:45:34

歡迎回歸{:loveliness:}

1732022 發表於 2023-1-3 15:33:34

晴晴歡迎回歸{:applause:}
放震蛋內褲出街都刺激,仲將個遙控給友人控制更加激。好羨慕你咁信任朋友,仲送咗你粒震蛋和濕過的內褲{:loveeyes:},真係好幸福…………(幻想玩中{:shy:})

當然有玩啦~由其係靚靚的under,會包住/著。。。等(你想知先講較三級)。

謝謝分享。新年快樂

bralover2 發表於 2023-1-3 23:45:35

用bra 得唔得?

Dcup_ching 發表於 2023-1-4 01:01:50

1732022 發表於 2023-1-3 15:33
晴晴歡迎回歸
放震蛋內褲出街都刺激,仲將個遙控給友人控制更加激。好羨慕你咁信任朋友,仲送 ...

Happy new year
-
講多啲嚟聽下 哈哈

Dcup_ching 發表於 2023-1-4 01:02:51

可以用twitter hi下我。有時會覆message

1732022 發表於 2023-1-5 14:57:19

Dcup_ching 發表於 2023-1-4 01:01
Happy new year
-
講多啲嚟聽下 哈哈

唔知點解男人都對女性內衣都有情結。由其係比喜歡的女性著過(未洗),可能留下喜歡人的氣味{:shy:}。好有衝動去聞/索。。。而你玩過的玩具(震蛋)有你玩時興奮時的快樂,女人這時最美和最吸引。中國女性比較含蓄{:quiet:}。所以見到你的分享覺得你好識玩{:5_213:}。
至於男人都鐘意內衣/玩具/大波/舔西/爆菊。。。(唔知妳愛嗎?)
而另類較激就要互相溝通啦~{:shy:}

Dcup_ching 發表於 2023-1-9 08:46:59

1732022 發表於 2023-1-5 14:57
唔知點解男人都對女性內衣都有情結。由其係比喜歡的女性著過(未洗),可能留下喜歡人的氣味。好有 ...

我覺得自己又未算好識玩~
我自己係enjoy lol

peterpeterpet1 發表於 2023-1-9 11:47:27

Dcup_ching 發表於 2023-1-9 08:46

咁會唔會試下搵人一齊玩?{:loveliness:}

1732022 發表於 2023-1-9 16:09:10

Dcup_ching 發表於 2023-1-9 08:46

呵呵!識唔識玩也好,只要自己enjoy 就{:loveliness:}ok啦!做人咁大壓力,都係想放鬆和開心啫。
期待你繼續分享。thank you

物流明日香 發表於 2023-1-9 22:41:11

下次送埋比我 我都幫你買新嘅

lihongkong 發表於 2023-1-20 15:27:51

自己帶埋震蛋出街咁百厭,不過好鍾意
頁: [1]
查看完整版本: 晴晴又返嚟分享~ 嘻嘻