Meowmeow123 發表於 2022-12-7 01:46:57

睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢

我想睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢,慢慢玩佢全身,又摸又咀對ball,又

Meowmeow123 發表於 2022-12-7 01:48:35

我想睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢,慢慢玩佢全身,又摸又咀對ball,又唔咀佢對lin,又同佢濕吻,俾條撚我女友打飛機同含,用佢啲含功黎含到條野又大又硬,又後屌我女友, 又屌到佢控制唔到自己係我面前高潮,屌到佢想除套俾人射係入面,中出完重要lip乾晒,夾住人地啲精黎同我做愛

toto不絕 發表於 2022-12-7 07:07:12

Meowmeow123 發表於 2022-12-7 01:48
我想睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢,慢慢玩佢全身,又摸又咀對ball,又唔咀佢對lin,又同佢濕吻,俾條 ...

我老婆個表哥就係佢sp,經常約炮我老婆,最近開始左同我互動分享,不嬲知道老婆淫蕩,但親眼目昅都係最近先得,原來夫目前就係咁玩,睇到眼火爆,呢d淫hi真係唔屌唔舒服,3p前後夾擊,連續咁射爆隻淫閪,更要公諸同好

Bigcowboy 發表於 2022-12-7 07:48:15

呢D埸面 hi 過西

May@keung 發表於 2022-12-7 11:36:53

Meowmeow123 發表於 2022-12-7 01:48
我想睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢,慢慢玩佢全身,又摸又咀對ball,又唔咀佢對lin,又同佢濕吻,俾條 ...

我老公喜歡在公園暴露我引的男人除褲对住我打飞机、要是有年輕后生下面又OK、我会同佢含硬即場屌我!哈哈哈

May@keung 發表於 2022-12-7 11:37:53

補充我哋係在深圳時才這樣玩

MThvn3206 發表於 2022-12-7 14:44:51

有視頻分享嗎

442a 發表於 2022-12-7 14:50:47

Ching真識玩識吊!!!!! {:verygood:}

sharpmd 發表於 2022-12-7 17:49:58

師兄識玩
你地玩左定係計劃緊

Seriousforfun 發表於 2022-12-9 22:43:47

優秀呀 師兄

jacky16281628 發表於 2022-12-11 02:03:23

toto不絕 發表於 2022-12-7 07:07
我老婆個表哥就係佢sp,經常約炮我老婆,最近開始左同我互動分享,不嬲知道老婆淫蕩,但親眼目昅都係最近 ...

羅家英 發表於 2022-12-11 09:02:18

May@keung 發表於 2022-12-7 11:36
我老公喜歡在公園暴露我引的男人除褲对住我打飞机、要是有年輕后生下面又OK、我会同佢含硬即場屌我!哈哈 ...

我也想師妹妳睇住我打飛機,唔知有沒有咁嘅機會呢?可去我的相簿內有我條j j 相睇

May@keung 發表於 2022-12-12 10:32:10

羅家英 發表於 2022-12-11 09:02
我也想師妹妳睇住我打飛機,唔知有沒有咁嘅機會呢?可去我的相簿內有我條j j 相睇 ...

乜撚未見過呀!要看你嗎?就算你攞出嚟都唔想睇啦!我要看年輕大條的、哈哈哈!

iamanpan 發表於 2022-12-13 09:10:30

toto不絕 發表於 2022-12-7 07:07
我老婆個表哥就係佢sp,經常約炮我老婆,最近開始左同我互動分享,不嬲知道老婆淫蕩,但親眼目昅都係最近 ...

大家自己人,一定好睇。平時家庭食飯都充滿幻想

iwants88 發表於 2023-2-22 03:43:37

厲害,thxxxxxxx

SweetRain 發表於 2023-3-7 12:31:22

淨係睇下呢個劇本已經硬晒, 請問呢個男配角位置仲有空缺嗎?

Yamfu9394 發表於 2023-3-11 08:31:55

我都曾經試過一次喺國內及香港同個老死玩兩地交換女友玩過一次

HKMR4x 發表於 2023-3-12 02:25:43

Yamfu9394 發表於 2023-3-11 08:31
我都曾經試過一次喺國內及香港同個老死玩兩地交換女友玩過一次

願聞其詳
頁: [1]
查看完整版本: 睇住女友好淫咁引誘人黎我面前屌佢