house_md 發表於 2022-11-28 14:30:23

為咗玩得安心啲,我去咗做Body Check,然後......

唔知咁樣寫,睇起來會唔會冇咁悶{:byebye:}

小弟33歲,177cm 高,圓眼鏡、有酒凹,外表睇來都幾斯文㗎
有做開gym,亦都鐘意食嘢,有少少胸肌同手臂咁啦

我一向每半年做一次body check,最近一次係今年11月,當然有加錢做埋性病檢查啦

結果都好乾淨,冇病冇痛,檢查結果都方便俾啱傾嘅玩伴睇清楚嘅,大家出來玩都係想安心啲㗎嘛

希望喺呢度搵到溝通到嘅情侶/夫妻,我有NTR 綠主經驗,亦都玩過3/4p,想知多啲可以再pm 傾

house_md 發表於 2022-11-28 14:38:21

{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}{:clap:}

house_md 發表於 2022-12-3 16:33:48

等我輕輕推一推先

house_md 發表於 2022-12-12 14:10:46

推一推~推兩推~再推會推到去 ......

house_md 發表於 2023-1-2 16:18:33

等我又推一下先~

house_md 發表於 2023-1-15 15:17:35

新年假期就到
大家搵到人一齊玩未?

man67 發表於 2023-1-15 16:08:07

其實C兄你有咁既條件~溝條囡來玩到得啦~~

緣無盡 發表於 2023-1-15 23:37:49

man67 發表於 2023-1-15 16:08

女無人嫌多既

house_md 發表於 2023-2-14 18:52:46

man67 發表於 2023-1-15 16:08

有時上網識下新朋友、甚至情侶,都係一種驚喜來
囡唔係無溝,但係最近無咩心力,想玩下先,又想安心,就出post 搵囉

house_md 發表於 2023-2-14 18:59:01

緣無盡 發表於 2023-1-15 23:37
女無人嫌多既

師兄有啲經驗~{:tongue:}

GGgjh 發表於 2023-2-14 20:01:30

搵到人未?
頁: [1]
查看完整版本: 為咗玩得安心啲,我去咗做Body Check,然後......