史高拉李 發表於 2022-11-23 11:28:39

愛煲老藕 發表於 2022-11-22 21:54
啱啱啱,d窮撚搵條女疏乎,三百蚊都諗年幾兩年,買部過千蚊嘅電話,起碼都要諗五年 ...

所以啲窮撚咪就係買張年卡嘅太空卡嚟用囉, 百零蚊一年, 如果入台最平一個月都要一百幾十蚊啦, 一年嚟計千幾蚊, 佢話切撚咗佢條BUN CHOW好過{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-23 18:01:43

史高拉李 發表於 2022-11-23 11:28
所以啲窮撚咪就係買張年卡嘅太空卡嚟用囉, 百零蚊一年, 如果入台最平一個月都要一百幾十蚊啦, 一年嚟計千 ...

所以d窮撚好自卑嘅,一見到人有少少錢,食得多女,就唔抵得,發爛渣,癲起上嚟仲咬人{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-24 10:55:50

愛煲老藕 發表於 2022-11-23 18:01
所以d窮撚好自卑嘅,一見到人有少少錢,食得多女,就唔抵得,發爛渣,癲起上嚟仲咬人 ...

緊係啦,D柒頭叫佢哋加兩粒鐘OT就鬼咬咁聲,情願放工返屋企打機,咁有乜資格學人溝女啫{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-24 21:22:01

史高拉李 發表於 2022-11-24 10:55
緊係啦,D柒頭叫佢哋加兩粒鐘OT就鬼咬咁聲,情願放工返屋企打機,咁有乜資格學人溝女啫
...

哈哈!又窮又懶,抵佢成世冇啖好食{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-25 11:55:49

愛煲老藕 發表於 2022-11-24 21:22
哈哈!又窮又懶,抵佢成世冇啖好食

所以呢啲人食嚟食去咪又係深水埗黃太同埋小美媽媽呢啲cheap嘢囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-25 22:16:40

史高拉李 發表於 2022-11-25 11:55
所以呢啲人食嚟食去咪又係深水埗黃太同埋小美媽媽呢啲cheap嘢囉

所以仲話同我哋討論d熟女,眼光唔同,身份又唔同,道不同不相為謀

史高拉李 發表於 2022-11-26 15:19:41

愛煲老藕 發表於 2022-11-25 22:16
所以仲話同我哋討論d熟女,眼光唔同,身份又唔同,道不同不相為謀

其實自己上網查咪仲快過問人,有時唔得閒上網就答唔到佢嘅啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-26 17:56:55

史高拉李 發表於 2022-11-26 15:19
其實自己上網查咪仲快過問人,有時唔得閒上網就答唔到佢嘅啦

d人就係咁衰格㗎啦!網上都懶得去睇、佢攞咗個電話又點會上去幫襯呢!

史高拉李 發表於 2022-11-27 11:42:03

愛煲老藕 發表於 2022-11-26 17:56
d人就係咁衰格㗎啦!網上都懶得去睇、佢攞咗個電話又點會上去幫襯呢!

尼D至在有女人同佢吹水同食吓豆腐咁啫,身上亦冇錢,唯有出此下策囉{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-27 22:09:45

史高拉李 發表於 2022-11-27 11:42
尼D至在有女人同佢吹水同食吓豆腐咁啫,身上亦冇錢,唯有出此下策囉
...

用呢個角度睇又啱嘅!好過d食軟飯嘅廢人

史高拉李 發表於 2022-11-28 14:05:14

愛煲老藕 發表於 2022-11-27 22:09
用呢個角度睇又啱嘅!好過d食軟飯嘅廢人

D人咁做對佢有乜益處呢?傾完咪又係得個恨字{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-28 17:15:40

史高拉李 發表於 2022-11-28 14:05
D人咁做對佢有乜益處呢?傾完咪又係得個恨字

益處咪一路傾一路喺度玩自己條賓州,射咗嘢佢就當出咗火,對d寒友嚟講,又慳咗錢

史高拉李 發表於 2022-11-28 19:19:46

愛煲老藕 發表於 2022-11-28 17:15
益處咪一路傾一路喺度玩自己條賓州,射咗嘢佢就當出咗火,對d寒友嚟講,又慳咗錢 ...

咁個D人嘅髮型一定係中間分界嘅嘞,因為心理變態{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-28 21:12:38

史高拉李 發表於 2022-11-28 19:19
咁個D人嘅髮型一定係中間分界嘅嘞,因為心理變態

史高拉李大哥咁都比你知道,你真係好嘢,佢哋嘅偶像咪就係霍鎮停囉!{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-29 17:30:37

愛煲老藕 發表於 2022-11-28 21:12
史高拉李大哥咁都比你知道,你真係好嘢,佢哋嘅偶像咪就係霍鎮停囉! ...

聽講佢老婆豬靈靈就係因為佢心理変態先提出同佢離婚嘅啵{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-29 18:07:06

史高拉李 發表於 2022-11-29 17:30
聽講佢老婆豬靈靈就係因為佢心理変態先提出同佢離婚嘅啵

係呀!跟咗蘿糠税,好似話除咗玩埋d變態嘢,性生活動好唔協調

史高拉李 發表於 2022-11-30 12:09:37

愛煲老藕 發表於 2022-11-29 18:07
係呀!跟咗蘿糠税,好似話除咗玩埋d變態嘢,性生活動好唔協調

一個正当嘅女人遇著个性變態嘅麻甩佬, 生活梗係唔協調㗎啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-30 17:58:51

史高拉李 發表於 2022-11-30 12:09
一個正当嘅女人遇著个性變態嘅麻甩佬, 生活梗係唔協調㗎啦

雖然呢個豬00,而家夠哂老,但佢由始至終我都覺得張瑪莉正過佢

abcd1208 發表於 2022-12-1 11:23:25

Thanks for sharing

史高拉李 發表於 2022-12-1 13:59:53

愛煲老藕 發表於 2022-11-30 17:58
雖然呢個豬00,而家夠哂老,但佢由始至終我都覺得張瑪莉正過佢

佢個樣比較正派D囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-1 22:15:58

史高拉李 發表於 2022-12-1 13:59
佢個樣比較正派D囉

港姐任你砌,史高拉李大哥揀邊個?我揀李美鳳

史高拉李 發表於 2022-12-2 12:33:27

愛煲老藕 發表於 2022-12-1 22:15
港姐任你砌,史高拉李大哥揀邊個?我揀李美鳳

我會揀徐子珊{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-2 22:27:29

史高拉李 發表於 2022-12-2 12:33
我會揀徐子珊

史高拉李大哥你鍾意女人嘴唇厚嘅女人,咁又鍾唔鍾意舒淇?

史高拉李 發表於 2022-12-3 10:57:43

愛煲老藕 發表於 2022-12-2 22:27
史高拉李大哥你鍾意女人嘴唇厚嘅女人,咁又鍾唔鍾意舒淇?

我鈡意女人係佢個型態,唔會單獨喜歡佢身體某一部份嘅{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-3 22:05:57

史高拉李 發表於 2022-12-3 10:57
我鈡意女人係佢個型態,唔會單獨喜歡佢身體某一部份嘅

但係史高拉利大哥你唔係鍾意食啲肥膩嘢咩!咁有冇真係食過d瘦骨仙皮,包肉㗎?

史高拉李 發表於 2022-12-4 09:53:58

愛煲老藕 發表於 2022-12-3 22:05
但係史高拉利大哥你唔係鍾意食啲肥膩嘢咩!咁有冇真係食過d瘦骨仙皮,包肉㗎? ...

食肥膩野係我嗜好啫,我食最過最瘦嘅女人最少都有百一二磅,營養不良皮包骨嘅女人就未食過,唔好講食吖,睇見都唔開胃{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-4 22:26:17

史高拉李 發表於 2022-12-4 09:53
食肥膩野係我嗜好啫,我食最過最瘦嘅女人最少都有百一二磅,營養不良皮包骨嘅女人就未食過,唔好講食吖, ...

咁即係如果對方係飛機場,史高拉李大哥都唔介意?

史高拉李 發表於 2022-12-5 11:39:21

愛煲老藕 發表於 2022-12-4 22:26
咁即係如果對方係飛機場,史高拉李大哥都唔介意?

咁我從來未遇過冇波嘅女人喎,最細嘅都有32B咁大{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-5 23:00:21

史高拉李 發表於 2022-12-5 11:39
咁我從來未遇過冇波嘅女人喎,最細嘅都有32B咁大

史高拉李咁玩過最大對波,又有幾大?

史高拉李 發表於 2022-12-6 11:31:45

愛煲老藕 發表於 2022-12-5 23:00
史高拉李咁玩過最大對波,又有幾大?

小鳳姐,爛賭鳳姐,福榮街莎莎,同埋臭孤BB佢哋對波咪50吋或以上囉{:lol:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 18年前中港貨櫃車司机芥一籣蔡溝左個工厂妹去大梅沙扑野