Macallan169 發表於 2022-11-7 20:11:17

徵18-38歲 大食或唔飽 想偷偷地比另一半以外的男人滿足嘅囡囡(內有自介)

> 80's 174cm 70kg 16cm
> 有玩gym身型fit 樣屬少man類型 愛乾淨
> 開朗有品幽默成熟 識照顧人技巧經驗都Ok 都幾大條 耐同大食
> 剛單身 希望揾到一個識互相尊重又享受性嘅sp/fwb 身心交流 互相滿足
> 不過都要一步一步來 唔係一約就去爆房果隻 就算岀~大家唔啱feel都可以做下飯腳當識下朋友
> 啱嘅就keep住見面去下staycation (唔使AA)
> 有興趣就pm聯絡方式tg/line/v7比我啦 希望識到你

Macallan169 發表於 2022-11-26 20:29:12

揾大波淫女傾下中意點比人玩弄你嘅身體 留tg/V7

Macallan169 發表於 2022-12-2 11:30:05

有冇想被滿足餵飽嘅女士下午偷跳岀來執返2劑

Macallan169 發表於 2022-12-5 13:50:28

有想被餵飽女仔放工執劑飽左先返屋企?

Macallan169 發表於 2022-12-13 16:19:26

約有另一半滿足唔到或者大食嘅你互相滿足 不影響日常生活

Macallan169 發表於 2022-12-23 16:43:50

約~幫你推油按摩執劑等你減下壓

Macallan169 發表於 2023-1-1 21:41:38

想比另一半以外嘅男人砌到好飽好爽嘅pm我啦

Macallan169 發表於 2023-1-5 12:12:06

最好可以一齊飲番2杯嘅女仔

Macallan169 發表於 2023-1-13 00:40:58

想識細粒d嘅女仔 可以抱起你等你有被動式高潮

Macallan169 發表於 2023-1-27 01:50:00

徵收工想比人揸下按摩下減下壓嘅大波妹

Macallan169 發表於 2023-2-7 15:37:06

中下午偷跳 晚飯返去陪另一半

Macallan169 發表於 2023-3-5 17:11:14

徵曳曳囡囡去staycation 浪漫一晚 唔使AA制
頁: [1]
查看完整版本: 徵18-38歲 大食或唔飽 想偷偷地比另一半以外的男人滿足嘅囡囡(內有自介)