史高拉李 發表於 2023-2-25 10:29:18

愛煲老藕 發表於 2023-2-24 21:24
史高拉李大哥咁呢d寒友又算唔算係,NC不受歡迎嘅客人?

尼條友俾D momosan封佢為鬼見仇{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-25 19:47:19

史高拉李 發表於 2023-2-25 10:29
尼條友俾D momosan封佢為鬼見仇

咁又係呀!如果每間NC多咁幾個呢d條友仔,都幾麻煩

史高拉李 發表於 2023-2-26 10:01:52

愛煲老藕 發表於 2023-2-25 19:47
咁又係呀!如果每間NC多咁幾個呢d條友仔,都幾麻煩

所以一夠鈡D睇場就烹鳩佢走{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-26 21:25:54

史高拉李 發表於 2023-2-26 10:01
所以一夠鈡D睇場就烹鳩佢走

我都好憎呢d又窮又多嗜好嘅粉皮,又要享受又唔積極去搵錢

史高拉李 發表於 2023-2-27 14:56:07

愛煲老藕 發表於 2023-2-26 21:25
我都好憎呢d又窮又多嗜好嘅粉皮,又要享受又唔積極去搵錢

尼亭人面皮成尺厚嘅啦,邊仲有廉恥心嘅{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-27 17:51:25

史高拉李 發表於 2023-2-27 14:56
尼亭人面皮成尺厚嘅啦,邊仲有廉恥心嘅

好心呢種人就唔好去飲酒唱歌啦!慳番d錢去指壓搵條女,屌個靚閪好過

史高拉李 發表於 2023-2-28 14:16:17

愛煲老藕 發表於 2023-2-27 17:51
好心呢種人就唔好去飲酒唱歌啦!慳番d錢去指壓搵條女,屌個靚閪好過

虛榮心作祟囉,話曬NC係高檔場所嘛,講出嚟都口響D{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-28 17:57:06

史高拉李 發表於 2023-2-28 14:16
虛榮心作祟囉,話曬NC係高檔場所嘛,講出嚟都口響D

呢d寒友,燶友,周身冇錢,自專心都冇,仲要學人有虛榮心呀{:lol:}

史高拉李 發表於 2023-3-1 09:37:41

愛煲老藕 發表於 2023-2-28 17:57
呢d寒友,燶友,周身冇錢,自專心都冇,仲要學人有虛榮心呀

其實洗得$500,去NEWAY都得啦,洗柒去NC咩,你話唔係虛榮心係乜吖{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-1 17:38:01

史高拉李 發表於 2023-3-1 09:37
其實洗得$500,去NEWAY都得啦,洗柒去NC咩,你話唔係虛榮心係乜吖

咁又真喎!仲可以食自助餐,佢哋唱k泡埋buffet五百蚊都有找,而且食物質素唔差有壽司

史高拉李 發表於 2023-3-2 10:11:01

愛煲老藕 發表於 2023-3-1 17:38
咁又真喎!仲可以食自助餐,佢哋唱k泡埋buffet五百蚊都有找,而且食物質素唔差有壽司 ...

旦係去NEWAY冇人陪佢去,靚憂憂一支公,佢邊有引呢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-2 22:16:08

史高拉李 發表於 2023-3-2 10:11
旦係去NEWAY冇人陪佢去,靚憂憂一支公,佢邊有引呢

乜佢上NC有人陪㗎咩?又係同佢食綜援嗰d人呀

史高拉李 發表於 2023-3-3 13:58:36

愛煲老藕 發表於 2023-3-2 22:16
乜佢上NC有人陪㗎咩?又係同佢食綜援嗰d人呀

係呀,又係咬綜援嘅朋友{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-3 18:13:15

史高拉李 發表於 2023-3-3 13:58
係呀,又係咬綜援嘅朋友

呢班食塞米,真係物以類聚,乜嘢人同乜嘢人來往,又窮又多嗜好咪佢哋囉{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-4 08:18:24

愛煲老藕 發表於 2023-3-3 18:13
呢班食塞米,真係物以類聚,乜嘢人同乜嘢人來往,又窮又多嗜好咪佢哋囉 ...

其實有乜謂吖,嘥$500等人聽佢唱歌嚟自我陶醉,簡直係硬膠,不如係街邊賣唱咪仲好,話唔定仲有人施捨些錢俾佢添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-4 17:32:40

史高拉李 發表於 2023-3-4 08:18
其實有乜謂吖,嘥$500等人聽佢唱歌嚟自我陶醉,簡直係硬膠,不如係街邊賣唱咪仲好,話唔定仲有人施捨些錢 ...

哈哈!可能佢有自知之明,d歌聲等如噪音,邊度有人比錢佢呀!噓聲可能就有{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-5 10:09:52

愛煲老藕 發表於 2023-3-4 17:32
哈哈!可能佢有自知之明,d歌聲等如噪音,邊度有人比錢佢呀!噓聲可能就有 ...

就係囉,果時見條友係大廳唱歌,成個大廳冇曬人,吧枱個待應同D服務員個個走曬去休息室,得番佢同個朋友係度唱{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-5 18:52:44

史高拉李 發表於 2023-3-5 10:09
就係囉,果時見條友係大廳唱歌,成個大廳冇曬人,吧枱個待應同D服務員個個走曬去休息室,得番佢同個朋友 ...

呢條咁嘅寒友,咁咪即係包場,洗少少錢,霸咗個場唱歌真係老撚土

史高拉李 發表於 2023-3-6 11:07:54

愛煲老藕 發表於 2023-3-5 18:52
呢條咁嘅寒友,咁咪即係包場,洗少少錢,霸咗個場唱歌真係老撚土

細場D大廳你估好大嘅咩? 其實好Q細嘅咩,只係覺得果百零呎豆腐潤咁大咋,有地方佢哋都情願間多閒房啦{:titter:}

Lumww28 發表於 2023-3-6 14:54:02

Thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-6 21:21:37

史高拉李 發表於 2023-3-6 11:07
細場D大廳你估好大嘅咩? 其實好Q細嘅咩,只係覺得果百零呎豆腐潤咁大咋,有地方佢哋都情願間多閒房啦{:t ...
係喎!我仲戇鳩鳩以為係中國城,大富豪,花都嗰d場咁大添{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-7 08:49:00

愛煲老藕 發表於 2023-3-6 21:21
係喎!我仲戇鳩鳩以為係中國城,大富豪,花都嗰d場咁大添
D大場點會招呼著住牛記笠記,著住對黑曬嘅人字拖嘅客先得㗎,就算新興樓上個兩間場都烹柒佢走啦{:lol:}

kingkings 發表於 2023-3-7 10:22:26

thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2023-3-7 18:51:57

史高拉李 發表於 2023-3-7 08:49
D大場點會招呼著住牛記笠記,著住對黑曬嘅人字拖嘅客先得㗎,就算新興樓上個兩間場都烹柒佢走啦
...

講起新興樓上嗰兩間場,史高拉李大哥係咪好耐冇去呀?以前佢哋嗰度d女得唔得㗎

史高拉李 發表於 2023-3-8 10:17:13

愛煲老藕 發表於 2023-3-7 18:51
講起新興樓上嗰兩間場,史高拉李大哥係咪好耐冇去呀?以前佢哋嗰度d女得唔得㗎 ...

尼兩年冇去囉,最後果次去係2020年三月份去過{:tongue:}
尼兩間場話曬係MK都叫大場,D囡緊係得啦,最老個條囡嘅年紀都唔過40,剩係埋兩個大鈡帶條囡出街兩粒鈡都成兩叉嘢,仲係未計條囡嘅家用同爆房錢啵{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-8 17:38:52

史高拉李 發表於 2023-3-8 10:17
尼兩年冇去囉,最後果次去係2020年三月份去過
尼兩間場話曬係MK都叫大場,D囡緊係得啦,最老個 ...

嘩!史高拉李大哥,咁即係食埋條女,四五千蚊走唔甩啦

史高拉李 發表於 2023-3-9 12:35:02

愛煲老藕 發表於 2023-3-8 17:38
嘩!史高拉李大哥,咁即係食埋條女,四五千蚊走唔甩啦

唔係你估人去NC你又話要去NC咁易咩,銷金窩嚟㗎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-9 17:57:41

史高拉李 發表於 2023-3-9 12:35
唔係你估人去NC你又話要去NC咁易咩,銷金窩嚟㗎

咁史高拉李大哥上去NC既人,多數買鐘出街多呀?定係齋坐多呢?

史高拉李 發表於 2023-3-10 12:28:47

愛煲老藕 發表於 2023-3-9 17:57
咁史高拉李大哥上去NC既人,多數買鐘出街多呀?定係齋坐多呢?

咁要睇下個場係大場定細場啦, 有啲細場仲可以就地正法嘅添, 不過你要畀錢啲睇場幫你睇水, 唔係你都咪洗旨意可以就地正法{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-10 17:03:09

史高拉李 發表於 2023-3-10 12:28
咁要睇下個場係大場定細場啦, 有啲細場仲可以就地正法嘅添, 不過你要畀錢啲睇場幫你睇水, 唔係你都咪洗旨 ...

史高拉李大哥鍾唔鍾意即場食,又玩過幾多次就地正法呀?
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 12年前左太子某夜場庆祝囡囡生日玩到一塌胡塗的情景