pobbb 發表於 2022-9-29 21:55:15

442a 發表於 2022-9-23 12:26
對丫,兄弟阿A 話好震撼。我話當年系沙灘你睇過喇,點解甘大反應。佢話睇相可以慢慢J 又可隨時重温,爽好 ...

完全明! 老婆喺有意無意間俾人望到私處係好high

pobbb 發表於 2022-9-29 21:57:46

sex363636 發表於 2022-9-23 15:28
嘩屌,又幾正喎
老婆仔又大方
識嘅人睇過自己女人嘅閃卡特別正

男人之間既浪漫! I like

toto不絕 發表於 2022-9-29 22:33:20

sex363636 發表於 2022-9-23 17:05
阿嫂好勇呀

勇 係佢都覺得刺激

toto不絕 發表於 2022-9-29 22:35:56

sex363636 發表於 2022-9-23 17:06
我都有幻想過,一定high 爆

同樣感覺,老婆知道同檯坐對面個男人,因為面對佢而扯到行,佢咪一樣覺得好high

442a 發表於 2022-9-29 22:47:06

toto不絕 發表於 2022-9-29 19:33
我好幾個fd都話好想有得玩,老婆知道我比過相佢地睇,專登出嚟食飯時仲著低胸,不過佢地唔知老婆知道佢地 ...

你老婆會主動引誘佢地,好淫底喎!應該接受到玩MMF

442a 發表於 2022-9-29 22:59:42

pobbb 發表於 2022-9-29 21:55
完全明! 老婆喺有意無意間俾人望到私處係好high

可能系一班人一齊睇到老婆仔對大奶,而且大家都認識,系初初比較尷尬,但兄弟姊妹又成日攞出來笑,笑笑下,現在反而無乜所謂了。有時老婆仔會玩番班兄弟,搖幾下對奶,話老公我最鍾意,淨系比我又睇又渣。班兄弟即刻無癮。。。。

pobbb 發表於 2022-9-30 00:31:17

442a 發表於 2022-9-29 22:59
可能系一班人一齊睇到老婆仔對大奶,而且大家都認識,系初初比較尷尬,但兄弟姊妹又成日攞出來笑,笑笑下 ...

只要個話題係老婆對奶,大家有講有笑,咸咸地都無所謂!

如果呀嫂想玩吓班兄弟,可能仲過癮!

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:16:35

442a 發表於 2022-9-29 22:47
你老婆會主動引誘佢地,好淫底喎!應該接受到玩MMF

淫底已肯定,佢表哥可以話係佢sp,因為佢18已經有同表哥玩,之不過結婚后就停止,到左結婚10年后,我地覺得需要刺激,在我同意下佢又同表哥重燃慾火,每次都會同我包膠過程,仲有其他零星性對手,但MMF未有玩過

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:24:46

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:16
淫底已肯定,佢表哥可以話係佢sp,因為佢18已經有同表哥玩,之不過結婚后就停止,到左結婚10年后,我地覺 ...

之后佢表哥有同我講表妹以前点開放,佢地後生已成日去石澳游水,又係石灘野戰等!
但近來他們已冇咁多搞,原因環境改變,佢表哥原本單身左幾十年,近來已孖左件女人住埋,所以亦不能好似以前咁同佢表妹我老婆約炮了

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:56:00

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:24
之后佢表哥有同我講表妹以前点開放,佢地後生已成日去石澳游水,又係石灘野戰等!
但近來他們已冇咁多搞 ...

有次佢同表哥玩完返嚟,叫我聞下佢下面有冇表哥d精味,我老羞成怒咁綁住佢屌,自此就間中玩綑綁,好有老強feel

早前我有個同事朋友,佢26歲,睇完我老婆d相話未試過屌咁大波女人,兼且對熟女好有興趣,我又心思思,如果老婆肯配合,不如來次淫西老婆食鮮肉,反正老婆話未食過小鮮肉

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:59:02

pobbb 發表於 2022-9-30 00:31
只要個話題係老婆對奶,大家有講有笑,咸咸地都無所謂!

如果呀嫂想玩吓班兄弟,可能仲過癮! ...

女人肯配合玩,當然會過癮加倍
不過要淫底加后期調教

442a 發表於 2022-9-30 10:35:17

我個大奶老婆仔係思想保守型, 要佢被另一個男人插難過燈天, 講下淫野就得, 要佢實行就 "講就無敵".

toto不絕 發表於 2022-9-30 12:41:02

442a 發表於 2022-9-30 10:35
我個大奶老婆仔係思想保守型, 要佢被另一個男人插難過燈天, 講下淫野就得, 要佢實行就 "講就無敵". ...
傳統得嚟又唔介意講淫嘢,都已經好難得

pobbb 發表於 2022-9-30 22:29:17

toto不絕 發表於 2022-9-30 06:59
女人肯配合玩,當然會過癮加倍
不過要淫底加后期調教

開咗個頭之後覺得無乜嘢又有d high,就可以慢慢玩d進階嘢

露出都係咁玩,到最後會主動想玩

toto不絕 發表於 2022-10-1 09:45:20

pobbb 發表於 2022-9-30 22:29
開咗個頭之後覺得無乜嘢又有d high,就可以慢慢玩d進階嘢

露出都係咁玩,到最後會主動想玩 ...

女人淫亂開就唔覺得有乜大不了,要佢自己有底線,我老婆好在都有底線,都唔算立亂比人屌,肯玩嘅情趣就多d,風險亦都大d就真

pobbb 發表於 2022-10-1 22:15:49

toto不絕 發表於 2022-10-1 09:45
女人淫亂開就唔覺得有乜大不了,要佢自己有底線,我老婆好在都有底線,都唔算立亂比人屌,肯玩嘅情趣就多 ...

係㗎,玩還玩,最好都係有係底線好d

今晚有對夫妻朋友來辰食飯,但佢老婆臨時放飛機,變咗單男一個食

唔講咁多住!劈洒先

搵長久伴侶 發表於 2022-10-2 02:11:40

好想睇...但舊AC冇左開新既睇唔到

olkugen 發表於 2022-10-9 19:03:30

I like her sexy nipple.

wow_saru80 發表於 2022-10-10 14:16:26

阿嫂粒Lin好正,又大又凸,好好食

442a 發表於 2022-10-10 17:51:54

olkugen 發表於 2022-10-9 19:03
I like her sexy nipple.
識貨ching {:lol:} 其實你比較like 我老婆定兄弟阿A老婆 粒lin 呢?

442a 發表於 2022-10-10 17:55:29

wow_saru80 發表於 2022-10-10 14:16
阿嫂粒Lin好正,又大又凸,好好食

大奶老婆仔粒Lin平時無甘突, 但一啜就會慢慢硬起來, 重變得好大粒, 咬落去好似食緊 撚得利像皮糖

huangfat9277 發表於 2022-10-11 23:30:45

442a 發表於 2022-10-10 17:55
大奶老婆仔粒Lin平時無甘突, 但一啜就會慢慢硬起來, 重變得好大粒, 咬落去好似食緊 撚得利像皮糖 ...

啱開ac,想睇更多{:titter:}

442a 發表於 2022-10-12 15:36:19

huangfat9277 發表於 2022-10-11 23:30
啱開ac,想睇更多

留意 "我和大奶老婆仔的日常趣事" 系列 {:2_37:}

442a 發表於 2022-10-12 15:48:24

曾經比過這張兄弟阿A睇, 後來有一次出街大奶老婆仔著住同一件衫, 阿A話影相時大奶老婆仔對大奶挨過去壓住佢手脾, 即刻條九硬左. {:titter:}

jwtongtommy 發表於 2022-10-12 15:54:27

442a 發表於 2022-10-12 15:48
曾經比過這張兄弟阿A睇, 後來有一次出街大奶老婆仔著住同一件衫, 阿A話影相時大奶老婆仔對大奶挨過去壓住佢 ...

師兄, 比嫂嫂挨過黎點會唔九硬哩! 有機會既話我好想可以感受下哩!

442a 發表於 2022-10-12 16:25:37

jwtongtommy 發表於 2022-10-12 15:54
師兄, 比嫂嫂挨過黎點會唔九硬哩! 有機會既話我好想可以感受下哩!

頭兩次就九硬姐, 之後幾年都係甘就無所謂喇, 其實我不介意大奶老婆仔同朋友影相送波餅, 不竟佢對奶真的大, 稍為企近一點已經掂到, 所以無得避.
當年我追佢時, 街行影相時經常食佢波餅喇. 不過, 最正係佢的閨蜜們亦一樣大情大性送波餅, 有次我同大奶老婆仔影相, 影完呀閨蜜一個吾客氣爬上我背脊, 甘我本能雙手即豆住佢雙腳, 閨蜜成個攬住我, 對奶貼緊我背脊. 這個相正到呢~ 閨蜜係背脊攬住, 老婆仔就側邊攬住, 四隻奶貼住, 而負責影相就係閨蜜個老公. {:titter:}

jwtongtommy 發表於 2022-10-18 16:24:04

442a 發表於 2022-10-12 16:25
頭兩次就九硬姐, 之後幾年都係甘就無所謂喇, 其實我不介意大奶老婆仔同朋友影相送波餅, 不竟佢對奶真的大 ...

嘩,你就好師兄! 呢啲真係可遇不可求....
可惜我從來都無啲機會哩!

442a 發表於 2022-10-18 16:58:22

jwtongtommy 發表於 2022-10-18 16:24
Ching你有老婆未? 未就搵番個大奶女調教下, 包你下半生性樂無窮

一代新人 發表於 2022-10-18 20:22:20

的確好有,好多野玩{:2_27:}

442a 發表於 2022-10-18 23:54:55

jwtongtommy 發表於 2022-10-18 16:24

努力下一定有機會的。張相影完,就輪到閨蜜老公埋位,我個大奶老婆仔爬上佢背脊,用對大奶壓住佢,我就負責影相。兄弟阿A 個衰樣幾enjoy。
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 我和大奶老婆仔的日常趣事 6