May@keung 發表於 2022-9-5 13:58:28

早期的換妻

有冇人記得Tony和肥公呢兩位
早期香港換妻組織人仕

May@keung 發表於 2022-9-5 13:59:42

活躍於8、90年代的、当年今夜報、有人記得嗎?

junior2020 發表於 2022-9-5 14:45:57

好似仲有個袁太

2021hongkong 發表於 2022-9-6 15:51:08

當年換妻會係有幾個,公開招會員,我同老婆都加入咗其中一個會

pushoil 發表於 2022-9-6 16:19:38

2021hongkong 發表於 2022-9-6 15:51

師兄有無經歷分享?{:tongue:}

junior2020 發表於 2022-9-7 08:56:34

唔肯定有冇記錯,好似沙田大圍有間村屋做竇黎玩,

May@keung 發表於 2022-9-7 09:04:47

junior2020 發表於 2022-9-7 08:56
唔肯定有冇記錯,好似沙田大圍有間村屋做竇黎玩,

Tony是住沙田的。肥公就比較隐敞、當年只係用傳呼机联系

May@keung 發表於 2022-9-7 09:05:55

junior2020 發表於 2022-9-5 14:45
好似仲有個袁太

你说的應該是黎小姐、溫馨電話會

May@keung 發表於 2022-9-7 09:07:42

2021hongkong 發表於 2022-9-6 15:51

你说的我知是那個、但以是后期90年代尾的了!入會費由5000加到10000

longchan66 發表於 2022-9-8 08:44:22

我记得Tony,好似有一个单女叫黄萍的参与,有次地点在湾仔。

May@keung 發表於 2022-9-8 09:05:22

Tony和肥公算係香港早期換妻召集人

May@keung 發表於 2022-9-8 09:06:50

90年代初才開始有電話會、直至千禧之後比電腦代替

junior2020 發表於 2022-9-8 09:19:02

我睇今夜報時得十幾歲,到現時仲懷疑果個年代係咪真係有人咁開放,有參加過ching可唔可以分享一下,多唔多夫婦入會換妻?真夫婦定扮夫婦?同埋我估D女人都唔會點年青貌美,係嗎?

May@keung 發表於 2022-9-8 10:33:25

junior2020 發表於 2022-9-8 09:19
我睇今夜報時得十幾歲,到現時仲懷疑果個年代係咪真係有人咁開放,有參加過ching可唔可以分享一下,多唔多 ...

Tony是揾錢的、但佢又真係有一排玩得的夫妻、肥公就較真心想攪好換妻和性的遊戲

史提芬888 發表於 2023-4-10 21:19:55

有冇啲夫婦同未結婚嘅男女拖友交換玩呢?

rayctifw 發表於 2023-4-10 21:25:41

記得當年tony係沙田河畔一間酒店搞party

2021hongkong 發表於 2023-5-9 05:32:58

當年我同老婆參加朋友會,會長搞聚會,在沙田河畔一間酒店房間進行,我哋6對夫婦在同一間房一齊玩,因為有幾對夫婦係第一次玩,有D緊張同尷尬,所以開始時,老公同自己老婆玩,撫摸到老婆興奮,中段就全部自行交換玩,尾段各位人妻都叫床聲四起,我老婆都俾兩個人夫屌過,而我就屌過一個人妻,泥次群P好正,至於房租由我哋6個人夫平均分擔。

2021hongkong 發表於 2023-5-9 05:40:59

史提芬888 發表於 2023-4-10 21:19
有冇啲夫婦同未結婚嘅男女拖友交換玩呢?

我接觸個好多會員,佢哋都係夫婦,只有一對係情侶,個女仔二十五歲左右,真係好靚,模特兒身材,我哋交換屌過一次

2021hongkong 發表於 2023-5-9 05:49:12

May@keung 發表於 2022-9-7 09:04
Tony是住沙田的。肥公就比較隐敞、當年只係用傳呼机联系

Tony曾經上過麗的電視接受訪問,介紹換妻會
頁: [1]
查看完整版本: 早期的換妻