442a 發表於 2022-8-31 12:31:16

優雅人妻 9

又一次温柔又淫慾的相處,半天休假,今次約優雅人妻去馬可勃羅,點解?咪貪佢有個無敵海景囉。中午入房,優雅人妻已經好開心,話海景好靚好鍾意,我忍不住從後抱住佢伸手入衫內隔住個bar渣佢對小乳房,又錫佢後頸,擁抱了一輪佢話多謝我,租間甘靚嘅房。之後我們又飲下野傾下計,佢坐系床邊聽了個電話後就攞本簿出來抄底d野,佢專心抄野時,我就發現佢條短牛仔裙走光,見到條白色蕾絲褲仔,即刻九都硬起來。吾等了,就走埋去一路錫一路摷一路除佢衫,反轉佢來個九狗插,佢個蘿友又大又圓,一路推啪啪聲好L正。重有,對住個維港做愛真的特別起勁 {:lol:}
今次留系房到晚上10點才走,前後插左優雅人妻兩次,全程中出爽到爆。我話今日甘好彩妳安全期,點知呢{:loveeyes:},優雅人妻話其實系獎勵我安排甘好房間,所以比我系入面射。細問之下才知原來佢一直有避孕,因為佢老公鍾意中出,所以避孕好耐了。優雅人妻話感覺到我真的用心對佢,又會保護佢,同我卜野好放心可以好大膽玩不同花式,才慢慢開始比我好似佢老公甘系入面射。我聽完真的有點感動。

所以呢,吊過人妻就是番不到轉頭。

Bigcowboy 發表於 2022-8-31 12:35:15

後推一流,正啊,仲可以中出

Dickson623 發表於 2022-8-31 12:48:59

師兄真係命好 係咪前世有份

Dickson623 發表於 2022-8-31 12:50:07

師兄真係命好 係咪前世有份拯救世界

sosum 發表於 2022-8-31 13:06:21

多謝師兄分享

tonywong3932 發表於 2022-8-31 13:12:06

喺窗邊對住無敵大海景做愛真係一流 又可以露出老婆畀人睇 爽呀

iqu1314iqu 發表於 2022-8-31 14:24:17

作者用心分享,送微薄評分給您鼓勵﹗{:verygood:}{:verygood:}{:verygood:}{:verygood:}{:verygood:}

tkartkin 發表於 2022-8-31 17:10:56

師兄真係命好對住無敵大海景屌人妻仲可以中真係一流

senleo2010 發表於 2022-8-31 20:48:44

屌人妻真係 very good, 以前個 SP 人妻, 真係回味無窮 !

rioalves 發表於 2022-9-1 21:33:50

正啊,我都成日幻想自己老婆俾人中出,等我頂綠帽由頭笠到落腳趾尾

jwtongtommy 發表於 2022-9-2 15:33:34

後推真係一流,仲可以中出,勁正啊

jwtongtommy 發表於 2022-9-13 09:50:13

jwtongtommy 發表於 2022-9-2 15:33
後推真係一流,仲可以中出,勁正啊

嘩,呢句梗直攞命哩,真係忍唔住!{:titter:}

drejason 發表於 2022-9-13 10:25:32

玩人妻真的返唔到轉頭,回味無窮

talivong 發表於 2022-9-13 10:54:12

C兄小心留情~~無精剩呀 !!{:titter:}

442a 發表於 2022-9-13 11:02:29

talivong 發表於 2022-9-13 10:54
C兄小心留情~~無精剩呀 !!

優雅人妻叫我射入去, 無理由不滿足佢, 有幾多咪射幾多囉 /////

lihongkong 發表於 2023-1-20 12:10:59

佢係用邊種方式長期避孕?可以俾我女友參考吓

442a 發表於 2023-1-20 12:29:16

lihongkong 發表於 2023-1-20 12:10
佢係用邊種方式長期避孕?可以俾我女友參考吓

優雅人妻同我個大奶老婆仔都一樣, 戴子宮圜的, 每五年才換一次, 好方便.

HappyApex 發表於 2023-1-20 18:27:52

中出,正呀!!!

442a 發表於 2023-5-10 15:31:02

HappyApex 發表於 2023-1-20 18:27
中出,正呀!!!

吊人妻當然要中出{:applause:}
頁: [1]
查看完整版本: 優雅人妻 9