442a 發表於 2023-8-10 15:42:01

媽媽生同囡囡服務的客路不同, 冇沖突, 反而客人多了選擇, 好事 {:titter:}

史高拉李 發表於 2023-8-10 15:52:05

taobao321 發表於 2023-8-10 13:08
六十幾? 仲好唔好水呀? 收咗史大哥你幾錢?

輯相係四五年前嘅哪,當時佢仲未到60歲,仲有HEI水,食尼D MAMA SAN邊度係講錢咁俗套㗎,師兄,食完自動自覺陪佢去大商場買禮物送俾佢啦{:tongue:}

史高拉李 發表於 2023-8-10 16:00:04

442a 發表於 2023-8-10 15:42
媽媽生同囡囡服務的客路不同, 冇沖突, 反而客人多了選擇, 好事

乜冇衝突呀,MAMA SAN同自己同場D囡爭食係大忌嚟㗎,俾自己手上D囡知道仲得了嘅,個媽咪唔洗食尼行飯哪,公司亦會炒佢尤魚㗎{:sweat:}

442a 發表於 2023-8-10 16:17:46

史高拉李 發表於 2023-8-10 16:00
乜冇衝突呀,MAMA SAN同自己同場D囡爭食係大忌嚟㗎,俾自己手上D囡知道仲得了嘅,個媽咪唔洗食尼行飯哪, ...

原來系甘, 長知識. thx Ching

taobao321 發表於 2023-8-10 16:24:59

史高拉李 發表於 2023-8-10 15:52
輯相係四五年前嘅哪,當時佢仲未到60歲,仲有HEI水,食尼D MAMA SAN邊度係講錢咁俗套㗎,師兄,食完自動 ...

學到野, 史兄分享多啲哩種老熟啦

史高拉李 發表於 2023-8-10 16:30:42

442a 發表於 2023-8-10 16:17
原來系甘, 長知識. thx Ching

偏門尼行係咁㗎{:tongue:}

史高拉李 發表於 2023-8-10 16:33:56

taobao321 發表於 2023-8-10 16:24
學到野, 史兄分享多啲哩種老熟啦

學乜嘢吖,我都係交學費浸番嚟嘅咋,師兄{:beer:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 依家揾食艱難, 連有些MAMA SAN都暗中出嚟同D囡爭飯食