ray27880284 發表於 2021-8-21 10:00:32

疫情前同女朋友試過去泰國clubbing, 睇住佢比d鬼佬抽水... 其實好正

boriskws627 發表於 2021-8-21 12:00:44

平時我都係我選擇啲衫比老婆
盡量少布露多啲

ray27880284 發表於 2021-8-22 11:08:22

有次同女朋友報左健身班試堂... 女朋友著左件低領既衫,其實烏低真係睇到晒,見唔小男既都有望佢... 個感覺真係幾扯其

卡路事 發表於 2021-8-24 17:15:53

呢度學到好多野

特技聖手 發表於 2022-1-9 23:38:21

我試過有晚兩點幾唔拉窗簾,

spy_tom2021 發表於 2022-1-10 03:18:38

特技聖手 發表於 2022-1-9 23:38
我試過有晚兩點幾唔拉窗簾,

結果點?有咩睇?

ray27880284 發表於 2022-1-10 10:49:23

呢個真心覺得好正

ray27880284 發表於 2022-1-10 11:08:41

試過有次試左個朋友出黎飲野,我女友都可齊,其實佢條裙都幾短 個朋友坐我地對面,都知佢成晚都想偷望,其實個感覺幾刺激

ray27880284 發表於 2022-1-10 11:10:51

dannySJ 發表於 2021-7-17 11:59
我老婆走光俾人昅到,我都會扮唔知

Yes.... 大家一樣呀,比男既望到,重會想佢走光得勁d

特技聖手 發表於 2022-1-10 12:02:05

spy_tom2021 發表於 2022-1-10 03:18
結果點?有咩睇?

結果係佢揭起件衫,係咁揸自己對波,跟住好快濕晒!我話,乜你唔驚俾人睇到咩?佢就話,咪由得佢囉,佢又冇得揸!跟住梗係上馬啦!點知我再同佢講好似有人偷睇同打飛機喎!佢真係合埋雙眼,仲叫得勁姣,完全關唔到個水掣咁!我就好快派咗彩嘞!

spy_tom2021 發表於 2022-1-11 02:30:11

特技聖手 發表於 2022-1-10 12:02
結果係佢揭起件衫,係咁揸自己對波,跟住好快濕晒!我話,乜你唔驚俾人睇到咩?佢就話,咪由得佢囉,佢又冇得 ...

照睇阿嫂好有潛質玩野外露出,師兄有冇試過?

johnchan00007 發表於 2022-2-28 10:56:39

如果老婆保守的確難玩啲, 如3P, 但又可以滿足老公佢唔想但又俾其他人睇佢身體的心態, 例如換衫俾人偷睇, 會好high

Venom996 發表於 2022-2-28 13:22:42

johnchan00007 發表於 2022-2-28 10:56
如果老婆保守的確難玩啲, 如3P, 但又可以滿足老公佢唔想但又俾其他人睇佢身體的心態, 例如換衫俾人偷睇, 會 ...

同意樓主講法,老婆保守,為有佢走光唔提佢

johnchan00007 發表於 2022-2-28 13:34:48

Venom996 發表於 2022-2-28 13:22

師兄好似有啲經驗喎

doublemay69 發表於 2022-3-1 14:34:58

Venom996 發表於 2022-2-28 13:22

我都係,有時女友係朋友面前執嘢烏低身走光好正

johnchan00007 發表於 2022-3-2 14:31:24

doublemay69 發表於 2022-3-1 14:34
我都係,有時女友係朋友面前執嘢烏低身走光好正

呢種走光最正,睇晒佢對波,有時仲要個Bra鬆鬆地有機望多啲,有冇咩情境經驗分享吓

doublemay69 發表於 2022-3-3 07:16:28

johnchan00007 發表於 2022-3-2 14:31
呢種走光最正,睇晒佢對波,有時仲要個Bra鬆鬆地有機望多啲,有冇咩情境經驗分享吓 ...

試過最正個次幾對情侶去旅行,佢學人著籃球波衫,,行夜市,烏底睇野完全可以睇到落肚臍,佢D Frd D男朋友真係行埋去喪睇,佢自己都知,之後我問返佢,扮晒嘢話痴線,但係嗰晚超主動

johnchan00007 發表於 2022-3-3 08:36:32

藍球衫都有女裝,唔通佢著男裝?

johnchan00007 發表於 2022-3-3 09:04:15

好耐以前同朋友遊船河,有男有女,大部分女都著bikini. 跟住我女朋友烏低身幫人整野,後來仲坐係地下彎埋身,我企旁邊見到上身離晒罩,見晒埋Lin. 果刻唔知點形容,又怕佢俾人見,但又覺得俾人睇仲正,好矛盾

lukyuetsiu999 發表於 2022-3-3 19:29:51

以前住果度有個露台仔,有次俾我氹到佢係露台做,屌到差唔多,扮嘢唔小心啪到燈制,佢話快啲息燈,俾人睇晒,我扮嘢話好舒服,好快出啦,足足開燈屌左兩三分鐘先息燈

johnchan00007 發表於 2022-3-4 14:33:11

俾人睇晒?有冇除衫先

powerman3099 發表於 2022-5-10 15:00:46

放你老婆個聯終出黎,等各位網友約佢...

May@keung 發表於 2022-8-10 16:28:48

我第一次结婚后老公以外是叫鸭仔

ronstoneage 發表於 2022-11-16 11:21:58

johnchan00007 發表於 2022-3-3 09:04
好耐以前同朋友遊船河,有男有女,大部分女都著bikini. 跟住我女朋友烏低身幫人整野,後來仲坐係地下彎埋身 ...

睇下又無壞既,仲刺激
頁: 1 [2]
查看完整版本: 如何分享老婆