史高拉李 發表於 2022-6-21 17:55:12

中學時期舊同窗的外母乸

愛煲老藕 發表於 2022-6-21 20:59:42

史高拉李大哥,你舊同窗真係好艷福,兩母女都食晒

史高拉李 發表於 2022-6-22 12:47:01

愛煲老藕 發表於 2022-6-21 20:59
史高拉李大哥,你舊同窗真係好艷福,兩母女都食晒

呢啲事喺大陸結婚既男人, 周時遇到嘅喇, 因為大陸女人普遍係早婚, 所以個外母乸都仲好後生下{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-22 20:51:00

史高拉李 發表於 2022-6-22 12:47
呢啲事喺大陸結婚既男人, 周時遇到嘅喇, 因為大陸女人普遍係早婚, 所以個外母乸都仲好後生下
...

再加上肯定老母性經驗豐富過女,玩起上嚟過癮好多

史高拉李 發表於 2022-6-23 13:08:45

愛煲老藕 發表於 2022-6-22 20:51
再加上肯定老母性經驗豐富過女,玩起上嚟過癮好多

契媽, 契姐, 契妹我就屌得多, 外母乸就真係未屌過{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-23 21:06:41

史高拉李 發表於 2022-6-23 13:08
契媽, 契姐, 契妹我就屌得多, 外母乸就真係未屌過

史高拉李大哥你係愛妻一號,再加上你d外母相頭又.....{:titter:}

German_king 發表於 2022-6-24 01:22:10

史師兄,佢身材咁好,唔屌,對唔住佢啦
{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-6-24 17:57:11

愛煲老藕 發表於 2022-6-23 21:06
史高拉李大哥你係愛妻一號,再加上你d外母相頭又.....

講真喎, 我2013年係HK包過一條湖南妹, 佢阿媽真係好省鏡嘅喎, 飲得杯落㗎{:loveeyes:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-24 21:21:02

史高拉李 發表於 2022-6-24 17:57
講真喎, 我2013年係HK包過一條湖南妹, 佢阿媽真係好省鏡嘅喎, 飲得杯落㗎
...

9年後既今日,湖南妹佢阿媽,過左史高拉李大哥底線未?

史高拉李 發表於 2022-6-25 12:19:09

愛煲老藕 發表於 2022-6-24 21:21
9年後既今日,湖南妹佢阿媽,過左史高拉李大哥底線未?

妖....過乜嘢底啫, 佢嗰次出嚟係探佢嘅女之嘛, 佢出嚟仲作鳩咗我一條両鳩幾重嘅金鏈同一支幾十年嘅佳釀路易十三白蘭地, 還有羽絨大褸同皮褸添{:cry:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-25 20:56:31

史高拉李 發表於 2022-6-25 12:19
妖....過乜嘢底啫, 佢嗰次出嚟係探佢嘅女之嘛, 佢出嚟仲作鳩咗我一條両鳩幾重嘅金鏈同一支幾十年嘅佳釀路 ...

唔係唔係,史高拉李大哥我意思,唔係話佢過你一棟,係問佢過咗你底線未,即係佢而家有冇60歲?

史高拉李 發表於 2022-6-26 11:59:24

愛煲老藕 發表於 2022-6-25 20:56
唔係唔係,史高拉李大哥我意思,唔係話佢過你一棟,係問佢過咗你底線未,即係佢而家有冇60歲? ...

如果以現在嚟計, 佢應該過咗60歲囉, 佢個女今年都四十到尾啦, 佢同小三係同年出世嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-26 21:17:30

史高拉李大哥,咁唔計年紀,阿媽同阿女,邊個好樣d?

史高拉李 發表於 2022-6-27 18:22:37

愛煲老藕 發表於 2022-6-26 21:17
史高拉李大哥,咁唔計年紀,阿媽同阿女,邊個好樣d?

咁就梗係個女好樣啲啦, 最低限度佢後生吖嘛, 又識扮靚, 又識配衣服, 一件t裇一條運動褲都三千幾蚊{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-27 21:17:36

史高拉李 發表於 2022-6-27 18:22
咁就梗係個女好樣啲啦, 最低限度佢後生吖嘛, 又識扮靚, 又識配衣服, 一件t裇一條運動褲都三千幾蚊{:tongu ...

咁呢條女做愛嗰part,合唔合格?史高拉李大哥比唔比佢高分

batxhim00 發表於 2022-6-28 09:22:54

Good la ar wor

史高拉李 發表於 2022-6-28 11:45:32

愛煲老藕 發表於 2022-6-27 21:17
咁呢條女做愛嗰part,合唔合格?史高拉李大哥比唔比佢高分

如果唔合格我點會包養佢呀, 你都傻傻哋嘅{:lol:}

pauwaikeung 發表於 2022-6-28 13:02:32

Very good Thank you for sharing

愛煲老藕 發表於 2022-6-28 16:51:20

史高拉李 發表於 2022-6-28 11:45
如果唔合格我點會包養佢呀, 你都傻傻哋嘅

咁樣呢條女就算一個月用一萬,一年十二萬,包養咗佢四年,都接近五十萬,咁我包條女,好過養部車喇!

史高拉李 發表於 2022-6-29 12:51:23

愛煲老藕 發表於 2022-6-28 16:51
咁樣呢條女就算一個月用一萬,一年十二萬,包養咗佢四年,都接近五十萬,咁我包條女,好過養部車喇! ...

我包呢條女一個月點只用一萬呀, 個個月兩皮嘢有多呀, 咁我就冇包佢四年咁耐, 我包咗佢年幾就飛撚咗佢啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-29 21:10:51

早飛就著,遲飛就瞓唔著

史高拉李 發表於 2022-6-30 10:29:59

愛煲老藕 發表於 2022-6-29 21:10
早飛就著,遲飛就瞓唔著

都冇所謂嘅, 揾得嚟洗得去嘅啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-30 21:13:52

史高拉李 發表於 2022-6-30 10:29
都冇所謂嘅, 揾得嚟洗得去嘅啫

跌咗個橙,執番個柑,史高拉李大哥好運又幸福

史高拉李 發表於 2022-7-1 12:58:44

愛煲老藕 發表於 2022-6-30 21:13
跌咗個橙,執番個柑,史高拉李大哥好運又幸福

冇計啦, 天生成我係桃花命{:tongue:}
我早就畀個大內高人批我呢一生人註定有兩個老婆, 真係畀佢批鳩中{:tongue:}

huntmilf 發表於 2022-7-1 15:56:29

thx{:2_25:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-1 18:58:19

史高拉李 發表於 2022-7-1 12:58
冇計啦, 天生成我係桃花命
我早就畀個大內高人批我呢一生人註定有兩個老婆, 真係畀佢批鳩中{:t ...

咦!咁真係好準喎!史高拉李大哥你兩棵桃花,都開得好燦爛

史高拉李 發表於 2022-7-1 19:13:00

愛煲老藕 發表於 2022-7-1 18:58
咦!咁真係好準喎!史高拉李大哥你兩棵桃花,都開得好燦爛

有時啲嘢真係唔到你唔信{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-1 20:48:53

史高拉李 發表於 2022-7-1 19:13
有時啲嘢真係唔到你唔信

寧可信其有,尤其是好嘢

gasgaschoi 發表於 2023-4-2 08:20:31

VERY GOOD THANK YOU FOR SHARING

Lumww28 發表於 2023-4-6 13:55:05

thanks for sharing
頁: [1]
查看完整版本: 中學時期舊同窗的外母乸