賴名 發表於 2022-5-13 11:55:30

Sindy1028 發表於 2022-5-11 15:45
我係過來人,之前開始越來越淡,之後慢慢試吓飲下酒,做的時候開少少窗廉,之後一步一步調教 ...

以前未有小朋友都會咁玩
不過佢做左媽媽後就好似心態都變埋
保守好多

自拍狂 發表於 2022-5-13 18:40:06

如果真係想開發下老婆要時間同心機慢慢黎, 急唔黎{:tongue:}

最好試下去旅行時大家心情都放鬆開始試下:

第一步可以試下要老婆著性感內衣或睡衣俾自己睇先

如果得就一步步下次試下叫老婆著性感泳衣去旅行時去酒店泳池游水

老婆都接受到就試下叫佢平時一齊出街時都著得性感d, 例如短裙tback等等

讚下老婆咁著好靚借d意話同佢影d相{:lol:}

都成功就可以再試之後既野

QQ中出 發表於 2022-5-14 14:54:04

自拍狂 發表於 2022-5-13 18:40
如果真係想開發下老婆要時間同心機慢慢黎, 急唔黎

最好試下去旅行時大家心情都放鬆開始試下:

同路喎,我都係用呢啲技倆,前晚趁啲細路瞓晒,坐起廳睇緊電視,轉頭老婆走埋出嚟,我二話不說就揸佢對波,拉佢坐上我大脾,好快拉開條褲就屌,最後換位挨住大門住定後入佢,屌屌吓聽到隔離屋開鐵閘聲,老婆忍住唔嗌,我大力隊兩下佢又嗌返,high到我插多幾下就內射佢,一抽出嚟啲同精同西水湧晒出嚟,用碌鳩掃啲精上股罅,趁未軟晒插返入去慢隊幾下,成碌鳩都白晒

自拍狂 發表於 2022-5-14 15:28:29

QQ中出 發表於 2022-5-14 14:54
同路喎,我都係用呢啲技倆,前晚趁啲細路瞓晒,坐起廳睇緊電視,轉頭老婆走埋出嚟,我二話不說就揸佢對波 ...

老婆一開發左之後就可以有更加多野玩{:lol:}

hp3827 發表於 2022-5-15 01:40:00

或者用 G點按摩棒 刺激吓佢,增加情趣,我自從買入呢件用品,老婆永冇拒絕過!真係有求必應!!{:verygood:}

史提芬888 發表於 2022-6-5 03:05:46

Thanks for sharing

HAHOYIN888 發表於 2022-6-8 17:47:43

NO.................................

Bigcowboy 發表於 2023-5-21 13:30:34

少左情趣會架
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 結婚後性生活