ken_01 發表於 2022-8-9 15:41:46

cathy520123 發表於 2022-4-4 23:45
我都想講,我係人妻唔係淫妻,唔係見人就食。
老公雖然係綠,但係好愛我,好錫我。 ...

{:5_213:}{:5_213:}{:5_213:}

ken_01 發表於 2022-8-9 15:42:48

flyingdoggie 發表於 2022-4-14 10:40
很贊同師兄講法, 由其這段說話, 有同感!! 可留 tg 交流一下嗎

我呢D綠帽老公小薯仔, 真心做唔到大家口講咁 ...

{:5_213:}{:5_213:}{:5_213:}

cheungplus 發表於 2022-8-9 17:51:46

@chris_space
mind to add me? please

Tiger72k 發表於 2022-8-14 22:09:00

有興趣想交流下

gallas 發表於 2022-8-20 13:46:41

支持! 我都係人夫但唔係綠奴 想傾下計聽多啲故事~

kelctw72 發表於 2022-8-24 21:46:20

支持溫柔NTR, 令生活多一點色彩40頭白領tg@CCtwkel

Xoxo8899 發表於 2022-9-15 23:23:35

我地80後情侶,有興趣可以傾下計

Hailranger007 發表於 2022-9-16 08:42:42

感覺我會係同你兩公婆傾得埋既單男
已pm,希望有機會一齊傾下鐘意點玩法

bentang30 發表於 2022-9-19 14:45:37

Hailranger007 發表於 2022-9-16 08:42
感覺我會係同你兩公婆傾得埋既單男
已pm,希望有機會一齊傾下鐘意點玩法

TG 左你了! ^^

bentang30 發表於 2022-9-19 14:48:19

gallas 發表於 2022-8-20 13:46
支持! 我都係人夫但唔係綠奴 想傾下計聽多啲故事~

PM 你TG俾我呀 {:loveeyes:}

粗碌小叮噹 發表於 2022-9-19 15:29:09

我想聽多D,食唔食係另一個問題,睇唔一家要食

cheungplus 發表於 2022-9-20 13:30:40

你好! 我都係人夫但唔係綠奴 想傾下計聽多啲你嘅分享~

搵長久伴侶 發表於 2022-10-11 21:24:11

BEN巳..PM左你 THX

deeyan001 發表於 2022-10-12 09:08:09

Pm me TG: wowo33001

Kelvinc997 發表於 2022-10-25 07:57:49

我都想join你地

Kelvinc997 發表於 2022-10-25 08:03:39

希望你能加我TG: motorola997

16cmjj 發表於 2022-11-5 22:15:14

師兄講得好,我都想玩師兄老婆,小弟90後,唔講粗口,有tg

bentang30 發表於 2022-11-8 09:55:08

16cmjj 發表於 2022-11-5 22:15
師兄講得好,我都想玩師兄老婆,小弟90後,唔講粗口,有tg

你想玩乜先.... 一開口就淨係話想玩... 淨想食快餐多過想交流BOR

bosco_w 發表於 2022-11-8 21:19:18

支持,想加入

Tyson36 發表於 2022-11-12 17:05:07

TG:@drinkdarts

LEEMING985 發表於 2022-11-12 23:31:22

哈 而家入返哩 度 先知咁多人都有咁既喜好
既然我已婚 , 但唔係分享老婆 ,
我試過分享sl
但而家搵一個有品而大家夾既人都好難
有時我覺得唔係每次出嚟都係搞野
都可以食下飯飲下野
咁先可以長久去玩
我而家都努力搵緊

labo 發表於 2022-11-13 08:41:46

绝對同意樓上師兄,我都喜歡甘,見下面食下野,吾一定一見就做,玩下全裸煮飯仔仲过隱

Love_B123 發表於 2022-11-14 11:57:10

師兄已pm你,希望大家可以一齊分享交流下

bentang30 發表於 2022-11-17 09:43:27

LEEMING985 發表於 2022-11-12 23:31
哈 而家入返哩 度 先知咁多人都有咁既喜好
既然我已婚 , 但唔係分享老婆 ,
我試過分享sl

Hello!
我無惡意的~ 因為雖然好多人夫都有呢個喜好, 但自己既太太就好難說服
雖然SL 都係各位既私人"好朋友", 不過總感覺有點兒那過的...
老婆是各位唯一一個最親密的人, SL 就... 大家可以搵好多個, 甚至用錢都可以擁有的 一個角式
即係... 大家都正在分享緊, 自己 "唯一一個最親密的人" , 但對方就囉SP呀, SL呀 黎同你分享...
感覺好似唔係好公平咁
好似就係, 我就囉自己既珍藏佳釀同你分享, 你就落7-11 求其買支貴酒就當係佳釀一樣...

唔好意思, 我無意眨低各位既SL/SP, 因為佢地可能都係你地心目中既寶貝
但, 只係覺得公平問題...
望請見諒

bentang30 發表於 2022-11-17 09:44:53

labo 發表於 2022-11-13 08:41
绝對同意樓上師兄,我都喜歡甘,見下面食下野,吾一定一見就做,玩下全裸煮飯仔仲过隱 ...

如果可以玩到全裸煮飯仔....
應該最後唔會淨係飲下食下咁純情BOR~~~ {:lol:}

labo 發表於 2022-11-17 13:31:11

甘梗系重有下文啦

labo 發表於 2022-11-17 13:34:09

4個人食钣,跟住2个人女人在枱底,2個男人傾計

一代新人 發表於 2022-11-17 21:08:02

labo 發表於 2022-11-13 08:41
绝對同意樓上師兄,我都喜歡甘,見下面食下野,吾一定一見就做,玩下全裸煮飯仔仲过隱 ...

煮飯仔我啱喎,我都煮得兩味㗎

labo 發表於 2022-11-17 22:28:51

我最叻,淨系識食

一代新人 發表於 2022-11-18 11:26:13

bentang30 發表於 2022-4-7 09:34
係呀, 性同愛, 應該係可以分開的
當然, 搞野要有愛. 但完左後, 就應該要抽回
其實應該係話, 女人要對 那 ...

完全認同師兄諗法,每一樣嘢都有個界限,尤其感情要點到即止,但係又唔可以冇feel
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 綠綠老公的分享