QQ中出 發表於 2022-3-2 02:31:08

doublemay69 發表於 2022-3-2 02:04
最大問題係成日都No, 唔要,真係咩癮都冇晒

不斷嘗試,一定要出口術,最好係屌緊嘅時候講,例如讚佢下面好濕好窄,或者屌到佢塊面紅卜卜讚佢好靚呀,射完要做返啲賽後檢討,call返佢啲記憶出嚟,等佢自我感覺良好,咩都易話為啲。除咗出口術,做啲令佢意想不到嘅嘢。舉個例,通常射完就會收隊各自清潔,試吓射完再奶吓佢個閪,extra俾多一兩次高潮佢,俾個singal等佢知你係真心想佢舒服,並非單純滿足你嘅獸性,做多幾次,到你開口想佢配合,因為佢曾經受過你款待,唔會咁輕易托你手㬹

tommytang489 發表於 2022-3-2 14:59:03

特技聖手 發表於 2022-3-1 23:45
師兄,呢方面真係要有耐性去鋪排! 好似我老婆以前都成日話我變態,成日坐喺電腦前面睇乜,佢一行過嚟我就轉頁 ...

睇成人小說又真係別有風味

tommytang489 發表於 2022-3-2 15:00:06

QQ中出 發表於 2022-3-2 02:31
不斷嘗試,一定要出口術,最好係屌緊嘅時候講,例如讚佢下面好濕好窄,或者屌到佢塊面紅卜卜讚佢好靚呀, ...

係喎,講真,又真係可以試下事後功夫喎

QQ中出 發表於 2022-3-2 15:24:03

tommytang489 發表於 2022-3-2 15:00
係喎,講真,又真係可以試下事後功夫喎

細波有肉地玩推車都好爽

tommytang489 發表於 2022-3-2 19:54:09

QQ中出 發表於 2022-3-2 15:24
細波有肉地玩推車都好爽

咁呢個又係,佢個躉的確好推,我希望佢可以操下個躉變蜜桃臀就正喇

senleo2010 發表於 2022-3-2 20:21:51

(嘻, 賣下廣告先) 我寫既 - 與人妻往事 就係講以前點同條女玩

jovibon 發表於 2022-3-3 00:26:45

感同身受,以前啲女朋友幾乎晚晚屌,依家甚本上晚晚打飛機,有得做嗰陣簡直皇恩浩蕩,有苦自己知,就黎心裡唔平衡。

andrew2726 發表於 2022-3-3 01:42:01

it is time to find a new girl friend ... wives !! {:lol:}

tommytang489 發表於 2022-3-3 08:07:38

jovibon 發表於 2022-3-3 00:26
感同身受,以前啲女朋友幾乎晚晚屌,依家甚本上晚晚打飛機,有得做嗰陣簡直皇恩浩蕩,有苦自己知,就黎心裡 ...

Same same, 但怕打得飛機多懶屌閪

QQ中出 發表於 2022-3-3 09:06:08

jovibon 發表於 2022-3-3 00:26
感同身受,以前啲女朋友幾乎晚晚屌,依家甚本上晚晚打飛機,有得做嗰陣簡直皇恩浩蕩,有苦自己知,就黎心裡 ...

男嘅想1日7次,條女就話7日1次,有幾多真係大食又玩得丫

Water_man 發表於 2022-3-3 19:54:13

冇波可能有其他招數令你臣服。

xooox 發表於 2022-3-28 04:03:31

我都好懷念讀書時既第一任女友
咩都願意試,通常重係好自然地發生,唔使呃呃貪貪
記得第一次叫佢幫含,重同我講唔識,但無拒絕
學生仔時,無諗咁多,次次兩人都無沖涼就做,甚至學校打完波,放學後做,都唔會比人話臭

你老婆純粹保守定係連性反應都無咩?

試下倒轉,先你服待老婆,
我諗你要試唔同方法摸你老婆,等佢越黎越 HIGH,先有下一步玩
佢無做愛既期待,就好難變化

如果真係試唔到,就要試下講大話呃佢....
望住老婆話佢好靚,KISS,摸西...摸摸下就話佢好濕....問佢點解....問佢係未好想要

Yamfu9394 發表於 2022-3-28 09:25:10

疫情後試吓同老婆離開香港去其他國家旅行玩吓可能有驚喜.

happydogdog00 發表於 2022-3-28 11:00:20

thx for sharing

人妻sze 發表於 2022-3-29 21:28:43

讀書個陣真係唔識驚,玩咩都覺得無問題

HappyApex 發表於 2022-3-29 23:04:57

人妻sze 發表於 2022-3-29 21:28
讀書個陣真係唔識驚,玩咩都覺得無問題

驚乜嘢??驚大肚?
頁: 1 [2]
查看完整版本: 太悶令我諗起前女友