kwh128 發表於 2023-4-15 10:25:33

2021hongkong 發表於 2022-3-13 07:21
昨天就係着成咁樣同老婆玩,鍾意着住女人胸圍底褲來屌佢,老婆揸我個胸,吮我乳頭食奶,好刺激,好興奮,好 ...

你係有自己用的還是和老婆共用?

2021hongkong 發表於 2023-4-15 11:40:21

我自己用,因為我同老婆size唔用,以前着老婆D胸圍底褲,胸圍3G,底褲M碼,太窄了,所以而家自己買啱自己size的胸圍底褲。

2021hongkong 發表於 2023-4-15 11:42:08

老婆胸圍36,我D胸圍要40,佢D底褲係M碼,我要着XL或XXL,所以自己買,自己着。

fw2639 發表於 2023-4-15 20:38:20

我鐘意找cd玩

2021hongkong 發表於 2023-4-15 23:48:04

我都想搵個CD玩,大家着住女人胸圍底褲來玩,互相欣賞對方的靚靚胸圍底褲,再互相撫摸,再磨豆腐,再玩69

2021hongkong 發表於 2023-4-16 06:37:19

kwh128 發表於 2023-4-15 10:22
姐夫就正啦, 睇晒兩姐妹裸體

老婆個姐夫睇完我老婆的裸照同玩埋我老婆的胸圍底褲,佢話好想屌我老婆,我就着住老婆D胸圍底褲扮成我老婆同佢玩,佢一路睇住我老婆D裸照,我一路玩佢條賓州,又含佢碌鳩,要佢係我口中射精,佢話口爆好刺激同好舒服,我又叫佢用碌鳩試下拮我蘿柚扮屌我,我就幻想自己係女人俾人屌,個次太乾屌唔入。係性生活中,對住女人,我就做男人,而對住男人,我就做女人,好爽。

2023legclub 發表於 2023-4-16 16:46:12

2021hongkong 發表於 2023-4-16 06:37
老婆個姐夫睇完我老婆的裸照同玩埋我老婆的胸圍底褲,佢話好想屌我老婆,我就着住老婆D胸圍底褲扮成我老 ...

我也是人夫,鐘意絲襪也同另一同好玩過一次,真係好正當時我也當自己係女人,同男口交打機真的好玩好

2023legclub 發表於 2023-4-16 21:13:40

其實你巳著胸圍內裤,巳係一名cd

xianbao 發表於 2024-2-6 15:19:20

好正。比人睇老婆全相{:2_37:}

Cken6574 發表於 2024-2-6 16:34:02

我!喜歡穿絲襪

Sissyboycd 發表於 2024-2-19 14:35:30

2021hongkong 發表於 2023-4-16 06:37
老婆個姐夫睇完我老婆的裸照同玩埋我老婆的胸圍底褲,佢話好想屌我老婆,我就着住老婆D胸圍底褲扮成我老 ...

好正既經驗

Hkdave1 發表於 2024-4-4 14:57:52

可留tg 入group

ichgo_kon_corn 發表於 2024-4-7 02:34:55

..........

Wasabiwasabi 發表於 2024-4-7 16:25:21

我是cd,Tg:wasabi46

Wasabiwasabi 發表於 2024-4-7 16:26:24

我是cd,可以嗎,Tg:wasabi46

hkbiman 發表於 2024-6-10 16:23:12

我都係Bi,睇到各位D留言令我迴味返以前嘅,,,
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: bi 人夫交流區