442a 發表於 2022-2-4 12:23:54

大奶老婆仔對大波波 (重溫舊Forum)

原來10年前了 (2012)
老婆仔對大波波

早前同大奶老婆仔去工廠買開倉衫, 吊!! 多人到. 攪左一輪, 大奶老婆仔係人堆中迫出迫入, 我又要跟著迫出迫入幫佢hold衫, 本來十分不願意..... 點知發現, D女為左掃平貨, 係可以不顧一切, 即使用對奶來迫開你都得, 用個pat pat擦你碌九又得, 攪到我九都差D扯硬. 享受左大約1個鍾左右, 大奶老婆仔已經買左好多野, 比完錢走人順便去厠所, 吊, 女厠要排隊..... 我就帶老婆仔走落兩層, 搵到個無人的厠所入去. 嘩, 真係天助我也, 個厠所細細但有鎖, 我已經比班中女攪到有點慾火, 老婆仔去完尿尿就2話不說攞碌九出來, 大奶老婆仔都比我嚇親話我傻Q左, 我要他幫我含, 他竟說要趕著call d姐妹來掃貨, 叫我自己攪掂. 吓, 九都硬了...點攪掂. 唔理甘多, 徐Q左大奶老婆仔件衫和個BAR, 又渣又啜, 再渣再啜, 然後對住對大奶自己J爆. 總算下左火. 不過真係服左老婆仔, 全程任我渣渣啜啜唔理我, 一路whatsapp班姐妹, 一完事就話要上番去, 有位姐妹趕緊來........... D女人一買野就連老公係邊個都唔知.....

圖中大奶老婆仔隻手一路都係whatsapp緊..... 吊!! 掛住傾都唔幫我含九.....

Love_B123 發表於 2022-2-4 12:33:51

女人係天生購物狂{:lol:}

happyhappy123 發表於 2022-2-4 12:56:10

好正

sokokyan 發表於 2022-2-4 13:31:59

so interesting. thank for your sharing

thomastt 發表於 2022-2-4 20:12:25

係咪太大力 好似有小小發紅

iamokman 發表於 2022-2-4 23:50:19

Thanks for sharing

442a 發表於 2022-2-5 00:42:46

Love_B123 發表於 2022-2-4 12:33
女人係天生購物狂

一買野就六親不認。。。

442a 發表於 2022-2-5 00:44:31

thomastt 發表於 2022-2-4 20:12
係咪太大力 好似有小小發紅

對丫。大奶老婆仔對奶皮膚好敏感,渣多幾野就會紅

10Ten 發表於 2022-2-5 02:22:13

nice & support~

唯威喂 發表於 2022-2-5 11:47:54

師兄係咪啜得好用力?

Tako83 發表於 2022-2-5 11:51:44

正呀 又大

Vin2015 發表於 2022-2-5 13:57:26

老婆唔幫自己含無問題,最緊要肯幫人含

442a 發表於 2022-2-6 16:31:37

唯威喂 發表於 2022-2-5 11:47
師兄係咪啜得好用力?

應該系。我每次都大大力啜的

442a 發表於 2022-2-6 16:32:38

Vin2015 發表於 2022-2-5 13:57
老婆唔幫自己含無問題,最緊要肯幫人含

哈 哈 。。。。。。。。。。

happydogdog00 發表於 2022-2-7 09:11:25

Thanks for sharing

lihongkong 發表於 2023-1-20 12:01:38

C兄都好肉緊,揸到紅哂
頁: [1]
查看完整版本: 大奶老婆仔對大波波 (重溫舊Forum)