史高拉李 發表於 2024-8-23 10:19:21

洗柒花幾十万娶个肥HEI咩,SZ八千蚊人仔就有一个啦, 碌撚咁

{:2_27:}{:2_27:}{:2_27:}{:2_27:}

史高拉李 發表於 2024-8-23 10:21:00

**** Hidden Message *****

Todino11 發表於 2024-8-23 17:58:40

{:applause:}{:clap:}{:lol:}{:verygood:}{:lol:}{:clap:}{:applause:}

水皮一郎 發表於 2024-8-23 18:42:07

呢條可能係算術題, 計埋或者唔差幾遠, 好似有位阿伯都話一晚五次, 一年千幾貳千劑, 逐Q計會破產.{:2_26:}

(T^T) 發表於 2024-8-23 22:52:53

依個好玩好多{:tongue:}

史高拉李 發表於 2024-8-24 10:31:50

水皮一郎 發表於 2024-8-23 18:42
呢條可能係算術題, 計埋或者唔差幾遠, 好似有位阿伯都話一晚五次, 一年千幾貳千劑, 逐Q計會破產.   ...

減一半都冇人信啦,條老坑都年近八十囉啵,唔好講條老坑唔掂吖,以我尼個件中坑嚟講,一晚二第二朝起身條腰骨都有D赤赤痛啦{:sweat:}

水皮一郎 發表於 2024-8-26 13:53:04

史高拉李 發表於 2024-8-24 10:31
減一半都冇人信啦,條老坑都年近八十囉啵,唔好講條老坑唔掂吖,以我尼個件中坑嚟講,一晚二第二朝起身條 ...

人哋計法唔同呢, 郁一下當一次, 全程係隻河馬騎住, 慳水慳力.{:2_28:}

史高拉李 發表於 2024-8-26 17:30:41

水皮一郎 發表於 2024-8-26 13:53
人哋計法唔同呢, 郁一下當一次, 全程係隻河馬騎住, 慳水慳力.
我有個男遠親今年74歲,有次我問佢幾耐先同阿嫂行房一次,佢話E家對性已經冇晒性趣,成半年先應酬下個老婆,仲要係老婆動手除佢條衭嚟弄啫啫,弄硬咗老婆至騎上佢度咁講,當時我真想KIS一聲笑出嚟,旦為免尷尬最後都強忍住笑,相當辛苦{:lol:}

水皮一郎 發表於 2024-8-26 19:24:50

史高拉李 發表於 2024-8-26 17:30
我有個男遠親今年74歲,有次我問佢幾耐先同阿嫂行房一次,佢話E家對性已經冇晒性趣,成半年先應酬下個老婆 ...

遠親74, 阿嫂都唔後生去邊, 或者挑唔起遠親興趣呢. {:titter:}
男人老咗通常都硬得嚟, 只係未必硬得起. {:jump:}

史高拉李 發表於 2024-8-27 09:17:04

水皮一郎 發表於 2024-8-26 19:24
遠親74, 阿嫂都唔後生去邊, 或者挑唔起遠親興趣呢.
男人老咗通常都硬得嚟, 只係未必硬得起. { ...

我個遠親人前亦都好爛滾㗎,可能幅機器用得多而搞到E家咁樣卦{:sweat:}
佢老婆細我男遠親六七年{:tongue:}
頁: [1]
查看完整版本: 洗柒花幾十万娶个肥HEI咩,SZ八千蚊人仔就有一个啦, 碌撚咁