timmytam2000 發表於 2024-8-12 10:07:42

有無試過約carousell賣bra既女人出來?

我試過幫襯兩個女人買bra.一個E cup.一個F cup.我好大膽.係carousell對話中暗示有其他野.問想唔想賺多D.竟然佢地係可以.不過貴架.一個3000.一個1500.兩個我都見過真人.真係幾大胸.小小肥.師奶型.我三十幾歲人.特別鍾意呢D住家菜.有女人味.過程無謂講啦.都係個D野啦.又唔係寫咸故.總之個感覺好過癮.只要你鍾意師奶.你就明我講乜.
我都諗左好耐先試問.因為驚比人block我acc

virgoshaka 發表於 2024-8-12 13:45:28

支持師兄分享經歷,交收過程應該都幾刺激下

Maggiepooh 發表於 2024-8-14 00:15:43

咁結果你係買咗乜

marks178 發表於 2024-8-14 00:27:57

ching..識玩..C9會幾主動..

peterpeterpet1 發表於 2024-8-16 23:15:45

師兄好野,我都想試;但唔知點入手{:loveliness:}

timmytam2000 發表於 2024-8-17 13:43:45

Maggiepooh 發表於 2024-8-14 00:15
咁結果你係買咗乜

當然買胸圍,平時鍾意買嚟打飛機,約見面拎貨,果然個胸同賣既bra size相似,所以心郁郁想搞佢地

timmytam2000 發表於 2024-8-17 13:47:02

peterpeterpet1 發表於 2024-8-16 23:15
師兄好野,我都想試;但唔知點入手

我都係撞彩,見面後覺得咁正,就問人想唔想賺多D,足步暗示

peterpeterpet1 發表於 2024-8-18 00:33:32

timmytam2000 發表於 2024-8-17 13:47
我都係撞彩,見面後覺得咁正,就問人想唔想賺多D,足步暗示

肯見面交收都已經成功左一半{:loveliness:}!

甜包包 發表於 2024-8-18 10:12:21

我都想試下

Maggiepooh 發表於 2024-8-18 23:57:27

仲有冇聯絡講下文

timmytam2000 發表於 2024-8-19 11:10:44

Maggiepooh 發表於 2024-8-18 23:57
仲有冇聯絡講下文

當然有 唔止一次 兩個師奶我都幫襯過兩次 住家菜真係好食d
好有老婆feel 同私鍾唔同 但我銀包就..... 哈.... 好野係要比錢既....

甜包包 發表於 2024-8-20 21:53:44

timmytam2000 發表於 2024-8-19 11:10
當然有 唔止一次 兩個師奶我都幫襯過兩次 住家菜真係好食d
好有老婆feel 同私鍾唔同 但我銀包就..... 哈 ...

3000蚊真係溶左D但....住家菜值既

liao_marco 發表於 2024-8-21 15:14:14

peterpeterpet1 發表於 2024-8-18 00:33
肯見面交收都已經成功左一半!

唔關事,絕大部份女人係當賣2手tee咁賣,各取所需。

peterpeterpet1 發表於 2024-8-21 15:33:08

liao_marco 發表於 2024-8-21 15:14
唔關事,絕大部份女人係當賣2手tee咁賣,各取所需。

咁又唔會有野發生喎{:loveliness:}

ronstoneage 發表於 2024-8-22 10:26:49

咁個BAR幾錢, 同埋係咪即除或者無洗有乳味?

Maggiepooh 發表於 2024-8-22 16:23:18

乜師奶都仲會有乳味既咩? 我唔係好理解

timmytam2000 發表於 2024-8-22 21:14:32

ronstoneage 發表於 2024-8-22 10:26
咁個BAR幾錢, 同埋係咪即除或者無洗有乳味?

唔係即除.係地鐵站交收者.無乳味.兩舊水個bra.其實我都有時會去bra店買(我諗有D網友都會咁做).所以係carousel買順便睇下個師奶幾大波.呢兩個師奶算係意外驚喜.因為唔係個個都可以有下文.我都幫襯過幾個.買完後再問比人鬧.

timmytam2000 發表於 2024-8-22 21:16:02

Maggiepooh 發表於 2024-8-22 16:23
乜師奶都仲會有乳味既咩? 我唔係好理解

唔係人奶味.應該話體香.或者衰D講.只係我地性幻想.以為聞緊對方個奶

Maggiepooh 發表於 2024-8-22 23:35:02

咁仲有冇同呢兩位師奶keep contact 先

timmytam2000 發表於 2024-8-23 11:48:47

Maggiepooh 發表於 2024-8-22 23:35
咁仲有冇同呢兩位師奶keep contact 先

暫時唔搵三千個個個啦fcup個個千五蚊 一半價 雖然個36e係瘦少少同侯生少少f cup師奶個bra係42 不過唔差啦 我本身鍾意肥師奶 個42f又真係幾好食同做既過程中幾過癮 聽日星期六下午又約佢玩 諗起都硬

peterpeterpet1 發表於 2024-8-23 12:41:22

timmytam2000 發表於 2024-8-23 11:48
暫時唔搵三千個個個啦fcup個個千五蚊 一半價 雖然個36e係瘦少少同侯生少少f cup師奶個bra係42 不過 ...

{:loveliness:}F cup夠啦,睇数字都幾正

timmytam2000 發表於 2024-8-23 17:35:30

peterpeterpet1 發表於 2024-8-23 12:41
F cup夠啦,睇数字都幾正

係呀.何止夠.簡直勁啦.我每次都忍唔住要夾一次夾到射

peterpeterpet1 發表於 2024-8-23 17:49:12

timmytam2000 發表於 2024-8-23 17:35
係呀.何止夠.簡直勁啦.我每次都忍唔住要夾一次夾到射

淨玩對奶,啜的的都有排玩;真正{:loveliness:}

timmytam2000 發表於 2024-8-24 07:27:37

peterpeterpet1 發表於 2024-8-23 17:49
淨玩對奶,啜的的都有排玩;真正

期待晏晝又執兩劑.夾一次.插一次

peterpeterpet1 發表於 2024-8-24 09:58:32

timmytam2000 發表於 2024-8-24 07:27
期待晏晝又執兩劑.夾一次.插一次

玩得開心D{:loveliness:}

Maggiepooh 發表於 2024-8-25 09:40:06

Enjoy …….

timmytam2000 發表於 2024-8-25 18:00:31

謝謝各位.今次真係爽.

甜包包 發表於 2024-8-26 18:19:47

我買過bra但都未遇過

timmytam2000 發表於 6 天前

各位巴打.其實我真係唔方便講人地個carousell id出嚟.因為人地始終唔係擺明做呢行.無謂搞到人地搵唔到食同埋佢兩個D客仔無得玩呀.謝謝

peterpeterpet1 發表於 6 天前

timmytam2000 發表於 2024-9-15 00:03
各位巴打.其實我真係唔方便講人地個carousell id出嚟.因為人地始終唔係擺明做呢行.無謂搞到人地搵唔到食同 ...

{:loveliness:}好合理,會攪到人
頁: [1]
查看完整版本: 有無試過約carousell賣bra既女人出來?