Zoe_fu1229 發表於 2024-7-13 19:08:22

痴女日記前傳

痴女日記前傳
我叫Denise今年38歲,我好細個就知道要生活得好,就要識得利用女人嘅天賦(身體)。我8歲嘅時候爸爸媽媽就離咗婚,我跟住媽咪,而姐姐就跟住爸爸,同爺爺嫲嫲一齊住。
到咗我14歲開始有M果年,媽咪帶咗uncle返嚟,話要同佢結婚,就係咁我有一個好

Zoe_fu1229 發表於 2024-7-13 20:00:24

痴女日記前傳 我叫Denise今年38歲,我好細個就知道要生活得好,就要識得利用女人嘅天賦(身體)。我8歲嘅時候爸爸媽媽就離咗婚,我跟住媽咪,而姐姐就跟住爸爸,同爺爺嫲嫲一齊住。 到咗我14歲開始有M果年,媽咪帶咗uncle返嚟,話要同佢結婚,就係咁我有一個好

Kasamashin 發表於 2024-7-17 10:38:16

keep going

Zoe_fu1229 發表於 2024-7-21 18:06:48

我叫Denise今年38歲,我好細個就知道要生活得好,就要識得利用女人嘅天賦(身體)。我8歲嘅時候爸爸媽媽就離咗婚,我跟住媽咪,而姐姐就跟住爸爸,同爺爺嫲嫲一齊住。
到咗我14歲開始有M果年,媽咪帶咗uncle返嚟,話要同佢結婚,就係咁我有一個好寵愛我嘅繼父(Daddy),又過多2年,我媽咪俾Daddy攪大咗個肚,可能媽咪身體比較弱,所以經常住醫院養胎,就算响屋企都係休息時間多。
就响媽咪入醫院等生BB果晚,我因為做完運動有啲攰所以好早就瞓,我響屋企通常都唔會帶bra,因為咁樣比較舒服啲,我嗰時個胸都有34B。瞓到半夜突然間感覺到好似有人摸緊我,揸緊我個胸,當時我驚醒咗,法國uncle坐咗喺我張床上面搞緊我。
「Daddy,你喺度做乜嘢呀?!你?!
「囡囡唔洗驚,Daddy唔會傷害你,我只係想

powerman3099 發表於 2024-7-22 19:25:16

Zoe_fu1229 發表於 2024-7-21 18:06
我叫Denise今年38歲,我好細個就知道要生活得好,就要識得利用女人嘅天賦(身體)。我8歲嘅時候爸爸媽媽就 ...

{:5_213:}{:5_213:}{:5_213:}

Koojason 發表於 2024-7-23 09:31:22

支持更新
頁: [1]
查看完整版本: 痴女日記前傳