老淫蟲 發表於 2024-6-24 20:56:12

玩到冇嘢好玩,客串做埋男按摩師幫條足婆推油 (有圖)

上星期去間足仔dup骨,條骨婆招呼入房,樣貌普通,有肉地,對波都幾大,part 1骨技不過不失,唔算好亦冇投訴,落油推隻手板又幾好肉幾滑喎,舒服到瞓著咗,過咗唔知幾耐叫我轉身,推下肚腩同兩粒Lin, 細佬又起埋身,佢摩下摩下問細佬想做乜,我心諗冇乜興趣同妳開大,出下火還可以,但我冇講,一路同佢9up耍下,唔知點解講講下話試下我同佢推油,佢又話好,之後自動除衫扒上骨床,睇真d佢對燈真係唔小嘢,側邊睇北半球成座山咁,佢一扒低我就正正經經落油同佢推,氹多佢幾句就氹到佢連底褲都肯俾我除埋, 全裸光豬推, 推佢d腰位同頸位時佢已經呻吟"呀.....好舒服呀"咁我梗係乘勢攞油推佢北半球同申手去捽Lin啦,個衰婆又嗌話"好痕呀"之後就話幫佢按腿按腳,又r佢pp又輕按大脾內側,又去捽佢豆豆又輕按窿邊,一時快一時慢,時柔時重,見佢唔唔聲抖大氣,d水開始出黎,我又停一停吊佢引,見佢d腳指gel曬甲又幾sexy就幫佢按埋腳,連腳板底都慢慢按嗰隻, 之後啜下佢d腳趾又間中偷襲幾下R佢腳板底, R到個衰婆嘰嘰呱呱姣騰騰嗲聲嗲氣嗌話又痕又舒服。咁上下叫佢轉身,搽d油就起勢推佢兩隻大波,一時一手推一隻,一時兩隻手揸一隻,大大力揸完又慢慢按,滑滑地又幾過癮,又一隻手揸住波一隻手玩佢粒Lin, 捽到條姣婆又呀呀聲,之後long起佢雙腳喺我大脾上,慢慢同佢按西,未按佢已經好濕,我話"嘩,妳好多水喎"佢話從來冇試過俾男人按摩,真係好舒服。又慢慢玩下佢隻西啦,佢又呻吟係咁話頂唔順,好想做,自己眼矇矇求其包條毛巾上身就衝出去攞套,返黎就即刻同我帶套一嘢騎上黎係咁un, un到我感覺自己好似係佢自慰棒咁,一於反客為主,推開佢轉返男上插咗10分鐘到就出咗,佢話高潮咗3次,好耐未試過咁high, 俾咗佢手提我叫我得閒call佢互相按摩同搞嘢。

vinsing 發表於 2024-6-24 21:42:46

最後有無錢 ?

paris9525 發表於 2024-6-29 01:19:31

師兄在那裏

hker2019 發表於 2024-7-4 06:41:16

求地址詳情

Koojason 發表於 2024-7-5 11:22:47

又幾爽喎

German_king 發表於 2024-7-7 09:18:24

我睇完都硬硬哋,樓主識食,有無電話地埗,PM我吖,HaHa

timwu889 發表於 2024-7-8 15:18:10

師兄,求地址

kwong282 發表於 2024-7-27 21:39:58

師兄,求地址
頁: [1]
查看完整版本: 玩到冇嘢好玩,客串做埋男按摩師幫條足婆推油 (有圖)