推介:| 銅鑼灣外賣 | 將軍澳外賣速遞 | 中環外賣推介 | 荃灣外賣速遞 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
我都POST下先...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • nek 金錢 +50 好野!!!正呀!! 2013-1-21 03:19
  • nek 威望 +50 好野!!!正呀!! 2013-1-21 03:19
  • nek 體力 +50 好野!!!正呀!! 2013-1-21 03:19
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持 2012-12-2 23:49

熱烈支持原創人妻分享特區成立. 老婆舉腳贊成,先卑各位ching射一射先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • nek 威望 +50 精彩原創!舉旗行禮!! 2013-1-21 03:21
  • nek 體力 +50 精彩原創!舉旗行禮!! 2013-1-21 03:21
  • nek 金錢 +50 精彩原創!舉旗行禮!! 2013-1-21 03:21
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持 2012-12-2 23:44

正呀! I LOVE人妻
wai

呢張0K嗎??
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持 2012-12-2 23:47

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-1 12:52 發表
開OT真係好橙,好彩大奶老婆仔即時whatsapp送來大奶奶為(下圖)我打氣,鼓勵我快d做完工作趕番屋企同佢卜野。其實當晚收工回到家已11點,大奶老婆仔已上床睡了,我}完涼上床都差不多12點,看見老婆仔對大奶梗係即解 ...
442a你le張高炒,你老婆仔果然好勁 真係多謝支持

引用:
原帖由 appletea 於 2012-12-2 17:38 發表
熱烈支持原創人妻分享特區成立. 老婆舉腳贊成,先卑各位ching射一射先
多謝支持,你老婆只腳果然又白又長,如果搽埋红色指甲油重正 真係射射你

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-2 22:59 發表
呢張0K嗎??
阿嫂好正 當然ok啦!如果能露小小就更好

引用:
原帖由 活死男 於 2012-12-2 16:04 發表
我都POST下先...
le張阿嫂好sexy下喎

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-1 22:41 發表
等咗呢個區好耐..........立刻支恃下先!!
多謝支持!!阿嫂套衫都好誘惑下

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-1 23:16 發表
大家回味舊相先  很快有新相比大家看
阿嫂le張須然係舊相 但都幾堅下

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-2 13:19 發表
望大家支持愛妻 會映更多更新更刺激D相給大家 請多d回覆 ok
嘩!!阿嫂le套緊身衫同裙 真係完全盡露豐滿一面,真係吾駛露都睇到我硬硬地 ,掂呀

希望大家吾好淨係睇要覆下d朋友嘛d阿嫂咁正,如果吾係就無嫂睇,希望大家多支持多回覆

等我都叫飛嫂黎先得
本帖最近評分記錄
  • andrew2726 體力 +25 讚!我射了! 2013-4-27 18:19
  • andrew2726 威望 +27 讚!我射了! 2013-4-27 18:19
  • andrew2726 金錢 +31 讚!我射了! 2013-4-27 18:19

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-3 00:14 發表 等我都叫飛嫂黎先得 http://pic1.qnpic.com/img/fateyu/0c44d700/
好白又大對北半球⋯

引用:
原帖由 samson2948 於 2012-12-3 00:29 發表

好白又大對北半球⋯
係呀飛嫂真係又白又滑架 重好大对添

專程login入黎撐場

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-3 00:14 發表 等我都叫飛嫂黎先得 http://pic1.qnpic.com/img/fateyu/0c44d700/
飛嫂對大奶真係又白又滑,羨慕死我,我老婆仔對奶只係大,但唔係好白滑,她天生皮膚好易敏感,所以比我渣多野就會紅曬。

引用:
原帖由 appletea 於 2012-12-2 17:38 發表 熱烈支持原創人妻分享特區成立. 老婆舉腳贊成,先卑各位ching射一射先
肥肥地真係最正。今晚回家要對住你老婆對靚腳肥包射兩野先

我覺得大家post老婆仔d相之餘,可以講下同老婆仔d卜野趣事大家認為好不好!!

長此落去會搵唔番自己個post喎,飛哥,諗諗佢好啵

特此剝左老婆條底衭, 謹此向各師兄致意:
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +70 讚!多謝支持! 2012-12-3 23:38

Support

[人妻分享特區]

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持! 2012-12-3 23:37

引用:
原帖由 sac1 於 2012-12-3 16:18 發表
特此剝左老婆條底衭, 謹此向各師兄致意:
我想插入去啊...........

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-3 18:23 發表

我想插入去啊...........
插la, 我韺A 手cool住佢, 米比佢掙扎...

個個呀嫂都好正!硬!多謝各位CHing.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。