sasawing1990 發表於 2024-5-3 13:22:41

有親眼目睹老婆女友走光被人視姦的經歷嗎

不只視姦 仲睇到佢用電話影低左 覺得好刺激

milkw 發表於 2024-5-3 13:33:47

願聞其詳

bottlefun14 發表於 2024-5-3 13:40:55

好多時都有,超鍾意呢啲情況

bottlefun14 發表於 2024-5-3 13:41:25

影低就冇留意過,但係好多人望就有

56Cableguy 發表於 2024-5-3 13:43:24

我都試過有次,原本同老婆出去食飯,食到咁上下,叫老婆除哂底底同爸爸,佢嗰日著咗件冇衫嘅淺色衫同牛仔短裙。粒Lin 就凸凸地。點知行行吓佢話要唱啲人仔,咁咪係找換店唱,咁可能係燈光下現啲,有條佬見到,一路跟着我老婆,用手機影佢,我其實企開咗,條師兄唔知我就係佢旁邊,嗰一刻真係好刺激,睇住佢影我老婆裙底同佢一定見到粒Lin,.

sasawing1990 發表於 2024-5-3 14:01:46

56Cableguy 發表於 2024-5-3 13:43
我都試過有次,原本同老婆出去食飯,食到咁上下,叫老婆除哂底底同爸爸,佢嗰日著咗件冇衫嘅淺色衫同牛仔短 ...

仲要企開啲望住先正

peterpeterpet1 發表於 2024-5-3 14:03:49

56Cableguy 發表於 2024-5-3 13:43
我都試過有次,原本同老婆出去食飯,食到咁上下,叫老婆除哂底底同爸爸,佢嗰日著咗件冇衫嘅淺色衫同牛仔短 ...

識玩!三方都好刺激

Lowbbbb 發表於 2024-5-3 14:07:50

Thank for sharing

davidbm778899 發表於 2024-5-4 13:18:11

同老婆搭巴士,有兩個南亞c Hin 排隊個陣已經喪

ken_01 發表於 前天 18:26

peterpeterpet1 發表於 2024-5-3 14:03
識玩!三方都好刺激

{:5_213:}{:titter:}{:5_206:}

水皮一郎 發表於 前天 18:37

後生時一班朋友去玩, 有個 friend 出名咸濕, 走光有嘢睇點少得佢份, 當年冇數碼產品冇嘢影.

A5201314abcgd 發表於 前天 18:41

C兄,唔惊比人po上网咩?

tonywong3932 發表於 昨天 13:54

年青時候有試過 租房住 老婆喜歡著淺色睡袍 內裏真空 在廚房整嘢食 太陽直射 全透明畀包租公及佢的同鄉睇到一清二楚 基本上同冇著衫一模一樣

alex8687 發表於 昨天 19:29

tonywong3932 發表於 2024-5-18 13:54
年青時候有試過 租房住 老婆喜歡著淺色睡袍 內裏真空 在廚房整嘢食 太陽直射 全透明畀包租公及佢的同鄉睇到 ...

咁嘅情況我都見過阿姨係咁,唔只透點連毛都透埋

tonywong3932 發表於 昨天 21:38

alex8687 發表於 2024-5-18 19:29
咁嘅情況我都見過阿姨係咁,唔只透點連毛都透埋

基本上淺色睡衣比太陽一射 就完全透曬好似冇著衫一樣,閪毛,波波都睇到一清二楚,我在場他們都照睇

Kogor 發表於 3 小時前

我老婆身材幾好 平時好鐘意著下低胸衫同短裙仔,出街都成日好多男人望佢,有次屋企裝修有個師傅上黎傾下點整,我老婆係屋低係著d鬆領唔帶bra,咁岩有下我同個裝修佬企埋一齊傾緊野我老婆係遠處整野唔為意烏低身,見到老婆成對奶同lin都露左出黎,我見到個師傅望到眼金金我故意唔出聲比佢望下,諗番起都好刺激。事後個師傅成日想侯我唔得閒約我老婆出去買料
頁: [1]
查看完整版本: 有親眼目睹老婆女友走光被人視姦的經歷嗎