Dinoamor 發表於 2023-5-10 22:01:47

那些年食過的QQ人妻

在广州食过的四川人妻

Adfp 發表於 2023-5-10 22:32:59

{:verygood:}

pupupu66 發表於 2023-5-11 03:16:07

Thanks for sharing

German_king 發表於 2023-5-11 06:20:02

樓主,人妻個樣雖然QQ,但反眼相,有啲嚇人咁喎

史高拉李 發表於 2023-5-11 09:04:02

正~~~{:verygood:}

乙丙 發表於 2023-5-11 10:05:50

thxfosharing

wayne0705 發表於 2023-5-11 13:41:23

感覺身材不錯

Dinoamor 發表於 2023-5-11 13:59:27

German_king 發表於 2023-5-11 06:20
樓主,人妻個樣雖然QQ,但反眼相,有啲嚇人咁喎

師兄, 有得食就唔計較得咁多, 中出完就閃人啦, 又唔係對人世, 不过小弟奉勸各位師兄, 搵大陸老婆就盡量唔好搵川籍的

史高拉李 發表於 2023-5-11 14:28:51

Dinoamor 發表於 2023-5-11 13:59
師兄, 有得食就唔計較得咁多, 中出完就閃人啦, 又唔係對人世, 不过小弟奉勸各位師兄, 搵大陸老婆就盡量唔 ...

好認同師兄以上既講法, 出得黎玩唔可以計較得咁多, 認為合自己胃口就食左先算, 至於係大陸搵老婆除左唔好搵四川妹外, 湖南妹都盡量咪搵, 尼兩个省D女人好多都係拜金主義者, 見錢开眼架{:mad:}

Lumww28 發表於 2023-5-11 15:54:12

Thx for sharing !

Dinoamor 發表於 2023-5-11 21:50:38

史高拉李 發表於 2023-5-11 14:28
好認同師兄以上既講法, 出得黎玩唔可以計較得咁多, 認為合自己胃口就食左先算, 至於係大陸搵老婆除左唔好 ...

湖南我未去过就不便評論, 但四川在10幾年前经常去出trip, 四川女的性覌念與眾不同, 成都外貿條七头経理知我不好叫鳮,佢叫我睇下佢office 想食邊條女, 佢可以做下思想工作同我安排, 唯一的條件是要帶套, 原來川姑覚得帶套係無真正接觸, 咁即係無對唔住自己的老公或男朋友, 簡直係痴L線

史高拉李 發表於 2023-5-11 22:42:31

Dinoamor 發表於 2023-5-11 21:50
湖南我未去过就不便評論, 但四川在10幾年前经常去出trip, 四川女的性覌念與眾不同, 成都外貿條七头経理知 ...

所以我咪係香港猛食四川妹同湖南妹囉,只要俾夠家用,佢哋真係乜L都得{:lol:}
頁: [1]
查看完整版本: 那些年食過的QQ人妻